Sonbahar Kış Sezonunun Trendlerini Addressistanbul'da Yakalayın

Sonbahar Kış Sezonunun Trendlerini Addressistanbul'da Yakalayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbahar Kış Sezonunun Trendlerini Addressistanbul'da Yakalayın

Tarihler: 19 Ekim 2016 Çarşamba ~ 19 Aralık 2016 Pazartesi

Firma: Addressistanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2016 ~ Ara 19, 2016

Dekorasyon dünyasının ünlü tasarım ve tasarımcılarını tek bir çatı altında birleştiren addresistanbul’da sonbahar kış sezonunun trendleri sizi bekliyor.

Her sezon dekorasyon trendlerine öncülük eden addresistanbul, sonbahar kış sezonunda da tasarım dünyasının trendlerine ev sahipliği yapıyor. Yaşam alanlarında farklılaşmak ve özgün olmak isteyenlerin uğrak adresi addresistanbul tasarımı ve trendi yaşatıp, hissettiriyor. Sonbahar- Kış sezonun trend mobilya ve aksesuarlarında siyah ve dore hakimiyetinin görüleceği parçaların yanı sıra camın ve mermerin tasarımdaki varlığı daha çok hissedilecek. Renklerin özgürce kullanılacağı yeni sezonda hakimiyet bakır ve pembe gibi feminen tonlar, siyah-dore birlikteliği ve koyu yeşil de olacak.

Koyu yeşiller odanıza derinlik katarken, bakır ve pembe gibi feminen tonlar romantik çağrışımlar yaratacak. Ahşap ve metal gibi farklı materyallerle birleşen mermer ve cam kullanımı da yaşam alanlarının her alanında etkin olacak. En trend dekorasyon ürünlerini bulabileceğiniz addresistanbul’da evinizin mimarı siz olacaksınız. Tasarımın modernizm ve özgünlük ile buluştuğu dekorasyon objeleri, mobilyalar, tekstil ürünleri, halılar ve duvar kağıtları gibi ihtiyaç duyacağınız tüm dekorasyon ürünlerini addresistanbul’da bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT