Sonbahar’ın Perisi Yapraklar Favori Kolyeniz Olsun

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbahar’ın Perisi Yapraklar Favori Kolyeniz Olsun

Tarihler: 11 Kasım 2015 Çarşamba ~ 11 Ocak 2016 Pazartesi

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2015 ~ Oca 11, 2016

Tıpkı birer peri gibi sonbaharda uçuşan yapraklar Favori’nin kolye tasarımında hayat bulup, sonbaharda hissettiğimiz romantik ruhu tamamlıyor.

Yaz ayları, sararan yapraklar gibi rüzgarların peşine takılıp gitti bile… Ağaçlar ceplerinde yağmur kokusu biriktirirken, güneş renkli yapraklar yağmurda ıslansalar dahi halen sıcacık renkleriyle ruhumuzu mest ediyor. Sıcak ve hareketli geçen yaz mevsimi sonrasında sonbaharın dingin, huzurlu , romantik ruh halinin sembolü olarak kullanacağınız Favori yaprak kolye şıklığınızı da tamamlayacak.

Her zevke uygun, şık ve zarif tasarımlarıyla dikkat çeken Favori, seçkin kadrosu tarafından elde özenle işlenen ürünlerinin tamamı Avrupa’nın en büyük ve modern kuyumculuk tesislerinde üretiyor.

AB ve TSE standartlarına uygun üretilen Favori ürünleri, ömür boyu ayar ve kalite garantisiyle satılıyor. Size en yakın Favori mağazasının yerini öğrenmek için www.favori.com.tr web sayfasını inceleyebilirsiniz.

Ürün Fiyatı:
Yaprak Kolye: 525 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT