Sonbaharın Tadı Columbia ile Çıkar

Sonbaharın Tadı Columbia ile Çıkar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbaharın Tadı Columbia ile Çıkar

Tarihler: 23 Ekim 2017 Pazartesi ~ 23 Aralık 2017 Cumartesi

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2017 ~ Ara 23, 2017

Outdoor ve macera tutkunlarının olduğu kadar şehirde konforlu bir tarza sahip olmak isteyenlerin tercihi Columbia, Sonbahar mevsiminin değişken hava koşullarına mükemmel uyum sağlayan “Trail” koleksiyonu ile yepyeni maceraların kapısını açıyor.

 

Tekstil , ayakkabı ve aksesuar alanlarında geniş ürün yelpazesi içeren koleksiyon ile Columbia, markanın eşsiz teknolojileri sayesinde konforlu Açıkhava deneyiminin anahtarını sunuyor.

Sonbahar mevsiminin olmazsa olmazı aniden bastıran yağmurlar için özel olarak geliştirilen nefes alabilen, aynı zamanda suya dayanıklı Omni-Tech ve su geçirmez Outdry teknolojisine sahip yağmurluklar ile doğanın tüm sürprizlerine hazırlıklı olacaksınız. Şehrin gürültü ve karmaşasından uzaklaşarak tabiatın tadını çıkarmak isteyen macera severleri su ve leke bariyeri olan Omni-Shield teknolojisine sahip tekstil ürünleri koruma altına alıyor.

 

Columbia Trail koleksiyonu ile tüm maceralarınızda , yumuşak ve hafif yapılı polarlar ile sıcacık bir sezon geçirirken, doğada tüm ihtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanan Columbia rüzgarlık, mont, pantolon, gömlek ve tişörtlerle ister dostlarınız ister ailenizle doğanın tadını çıkaracak ve maceraya ortak olacaksınız!

 

Sırt çantasından şapkaya, tekstilden ayakkabıya kadar ihtiyacınız olan tüm Columbia ürünlerine www.columbia.com.tr web sitesi ve Columbia mağazalarından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT