Sorbe Zamansız İkonik Tasarımın Peşinde

Sorbe Zamansız İkonik Tasarımın Peşinde

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sorbe Zamansız İkonik Tasarımın Peşinde

Tarihler: 13 Nisan 2016 Çarşamba ~ 13 Haziran 2016 Pazartesi

Firma: Sorbe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2016 ~ Haz 13, 2016

Zamasız, ikonik ve bir o kadar da modern tasarımların izinde giden SORBE İlkbahar- Yaz 2016 Ceket Koleksiyonunda maskülen çizgileri yaz renkleriyle birleştiriyor.

Sorbe, 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda, kruvaze ve ipek-saten detaylı kumaşları, yüksek kaliteli gold aksesuarlarla birleştiriyor. Modern kadının çabasız şıklığında anahtar parça olacak ceketler maskülen çizgileri feminen bir tasarım anlayışıyla yorumluyor.

Yazın hit renklerinden olan bebek mavisi, mercan, aristocrat mor ve beyaz; klasik ceketlere farklı bir yorum getiriyor. Sorbe, şık ve zamansız olmak isteyen kadınlar için gündüzden geceye stillerine eşlik edecek ikonik tasarımlar sunuyor. Modern dünyada günü dolu dolu yaşayan kadınlara kolaylık sağlamayı da amaçlayan marka, tek bir parça ile günün en dikkat çekici stilini vaad ediyor.

3 Farklı Stil 3 Farklı Kadın

İlkbahar-Yaz 2016 Koleksiyonu üç farklı kadının hikayesini anlatıyor. Kruvaze, militer detaylı ‘The Maskülen Feminen’; kendi manifestosunu yazan kadınların tercihi oluyor. ‘ The Gentle Woman’; ipek saten kumaşları ile gündüzden geceye stilini koruyan kadınların tercihi olacak. . ‘The Timeless Lady’ ise mono ceketler ile kendi tarzını her yerde korumaya aday olan kadınlar için tasarlandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT