Spor Aşkına Sen De Boynerle

Spor Aşkına Sen De Boynerle

Alışveriş Alışveriş Rehberi Spor Aşkına Sen De Boynerle

Tarihler: 20 Mart 2017 Pazartesi ~ 27 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2017 ~ May 27, 2017

Dünyaca ünlü spor giyim ve jean markalarının yeni sezon kadın, erkek koleksiyonları ile performansın ve rahatlığın dinamizmini bir araya getiren BOYNER, sunduğu özel indirim ve sürprizlerle müşterilerini spor festivaline davet ediyor.

Spor yaparken veya açık hava yürüyüşlerinde hem hareket kolaylığı hem de mükemmel bir konfor sunarak performansınızı doğrudan etkileyecek aktif spor ürünleri her zevke ve bütçeye uygun jean ve sneakerlar, indirim seçenekleriyle, mağazalarda ve boyner.com.tr’de müşterileriyle buluşturuyor.

Nike, Adidas, Puma, Under Armour, Reebok, Skechers ve New Balance gibi dünyanın en iyi spor markalarından ve Levi’s, Jack&Jones, Wrangler, Loft gibi en sevilen jean markalarından spor festivali süresince yapacağınız 300 TL’lik alışverişte 100 TL. hediye çeki Boynerleme fırsatı sizleri bekliyor. Üstelik Axess ve Card Finans’a özel 9 taksit ve Hopililere özel sürprizlerle.

Yaza formda girmeyi hedefleyenler ve farklı spor egzersizleriyle ilgilenenler Boyner’in spor festivali süresince geçerli muhteşem kampanyasıyla bir çok ürüne şimdi sahip olabilirsiniz.

Festival süresince Nike, Reebok, Skechers ve Levi’s markalarında, 6 mağazada 13 ayrı etkinlik sizleri bekliyor. Levis’s Talor Shop etkinliği ile Levi’s ürünlerini isteyenler kişiselleştirilebilecek, Skechers ile doğru zeminde doğru ayakkabı tercihleri öğrenilirken, mağaza içerisine saklanan Nike Air Max ayakkabı tekini bulanlara Air Max hediye edilecek.

Spor Aşkına Sen de Boynerle..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT