Spor Yaparken Modadan Uzak Kalamayanlara

Alışveriş Alışveriş Rehberi Spor Yaparken Modadan Uzak Kalamayanlara

Tarihler: 07 Ağustos 2014 Perşembe ~ 07 Ekim 2014 Salı

Firma: The North Face

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 7, 2014 ~ Eki 7, 2014

Doğa tutkunlarının vazgeçilmezi The North Face®, yeni sezonda hareket özgürlüğü sağlayan sweatshirtlerle ön plana çıkıyor.

Self-fabric kenarları ve tırmanış ekipmanı ile uyumlu olan bu sweatshirtler aynı zamanda yüksek güneş koruması da sağlıyor. Yeni teknolojilerle üretilen ürünler spor esnasında oluşan nemi dışarı atarak cildinizin kuru kalmasını sağlıyor. İster tek başına, ister tişörtün üstüne giyebileceğiniz bu sweatshirtler, doğa hayatında olduğu kadar şehir hayatında da rahatlıkla kullanabiliyor. Erkek ve kadınlara özel olarak tasarlanan sweatshirtler farklı renk seçeneklerine de sahip.

The North Face® Tişörtleriyle Özgür Hareketler…
The North Face®’in gelenekselliğiyle yaratıcılığının bir araya geldiği, yumuşak pamuk-polyester karışımı kumaşa sahip tshirtler, vücudu serin, kuru ve konforlu tutarak anti-mikrobik özelliklere sahip. Özel tırmanış kesiminin kaya yüzeyinde dik çıkışlar için ekstra hareket özgürlüğü sağladığı tshirtler duvar tırmanışları için üretilmesine rağmen günlük kullanım için de bir o kadar ideal.

Şehir Hayatına Uyumlu Kanvas Ayakkabılar…
Ağırlığı azaltarak konforu arttıran taban yapısı, çamurluk işlevi gören lastik tabanının yanında optimum konfor ve stil sahibi görünümüyle de dikkat çeken ultra hafif Base Camp Lite ayakkabılar günlük yaşantınıza eşlik edecek. Birbirinden canlı renklere sahip bu ayakkabılarla yaz modasına ayak uyduracaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT