Stilettolar Sonbahar Tonlarıyla Yeniden Raflarda

Alışveriş Alışveriş Rehberi Stilettolar Sonbahar Tonlarıyla Yeniden Raflarda

Tarihler: 08 Ekim 2015 Perşembe ~ 08 Aralık 2015 Salı

Firma: Ayakkabı Dünyası

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2015 ~ Ara 8, 2015

Şıklık, yenilik ve kalitenin adresi Ayakkabı Dünyası, 2015 Sonbahar-Kış kadın koleksiyonuyla sezonun en yeni trendlerini, konfor ve özgünlük ile harmanlayıp ayağınıza getiriyor.

Ayakkabı Dünyası, yazın parlayan renklerinin, sonbahara armağan edildiği şu günlerde, şıklığından ve rahatlığından ödün vermeyen kadınlar için stiletto ayakkabı modellerini mevsimin gizemli renkleriyle yeniden yorumluyor. Klasik ve bir o kadar rahat olan yeni koleksiyonu ile her renk kıyafeti kombin yapmak mümkün. Özellikle bu yıl öne çıkan maskülen ayakkabılar, detayları gösterebileceğiniz cut-out modeller ve sivri burunlar sezonun en çok tercih edilen modelleri arasında olacak.

Şık, feminen ve özgüven sahibi kadınların vazgeçemediği yüksek topuklu stilettolar ise raflardaki yerini korumaya devam edecek. Bu yılın öne çıkan püsküller, stilettolarda da karşınıza çıkıyor. Güçlü sonbahar tonlarının ağırlıkta olduğu farklı deri kullanımları, aksesuar detayları ve rahat topuklar adımlarınıza şıklık katacak. İş, toplantı, özel davetler ve günün her saati giyebileceğiniz, önemli anlarınızın kurtarıcısı olan tüm stiletto modellerini Ayakkabı Dünyası'nda uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

Tüm Dünya markalarının son modellerini bulabileceğiniz kaliteli, rahat ve şık sonbahar modelleri için Ayakkabı Dünyası mağazalarını ya da www.ayakkabidunyasi.com.tr adresini ziyaret edebilir, kampanyaları ve fırsatları www.facebook.com/ayakkabidunyasi; www.twitter.com/AyakkabiDunyasi ve instagram.com/ayakkabidunyasi sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT