Stokke Sleepi Bebeğinize Kucak Açıyor

Stokke Sleepi Bebeğinize Kucak Açıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Stokke Sleepi Bebeğinize Kucak Açıyor

Tarihler: 19 Ekim 2016 Çarşamba ~ 19 Aralık 2016 Pazartesi

Firma: Stokke Sleepi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2016 ~ Ara 19, 2016

Stokke Sleepi, rahatlıktan ve güvenlikten ödün vermeden, çocuğunuzla birlikte büyümeye devam ediyor. Oval şekli, bebeğinize onu sakinleştiren bir koruma sağlarken ayarlanabilir boy ve genişlik ayarları sayesinde çocuğunuz sizinle bağını hiç kaybetmiyor. Stokke Sleepi yeni sezonda naturel ahşap renginin yanı sıra İskandinav doğal güzelliklerinden ilham alarak tasarladığı puslu gri rengiyle de dikkat çekiyor. Puslu gri ahşabın zengin yapısına ışıltı vererek organik ve dokulu bir görünüm sunuyor. Puslu gri aynı renkteki Stokke Home alt değiştirme masası ve şifonyer ile de birlikte kullanılabiliyor.

Stokke Sleepi yeni dokuma kumaş alternatifleri ile de beğeni topluyor. Tiril tiril kumaşlarla gerçek İskandinav stilini yansıtan aksesuarlar doğal iplikleri sayesinde ekstra yumuşak bir dokunuş sağlıyor. Tekstil ürünlerinde de İskandinav doğasının etkileri görülüyor. Koleksiyondaki hasır desenleri kuzey Avrupa yazı rüzgârlarından ve doğasından izler taşıyor. Mercan renk paleti kan kırmızı izler taşırken, soluk pembe ise daha sıcak ve bej tonlarına eşlik ediyor.

Mavi paletteki turkuvaz ve su yeşili renkler ise rahatlatıcı görsel bir etki yaratıyor. Pamuk ve ketenin birlikteliğiyle oluşmuş yumuşak dokulu ve koruyucu tamponlu bu çarşaflar çocuğunuza konforlu ve rahat bir uyku sağlayacak. Elegan ve sofistike Stokke Sleepi,çocuğunuzun odasına stil katmanız için keyifli alternatifler sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT