Stokke Tripp Trapp Yeni Renkler

Stokke Tripp Trapp Yeni Renkler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Stokke Tripp Trapp Yeni Renkler

Tarihler: 29 Haziran 2016 Çarşamba ~ 29 Ağustos 2016 Pazartesi

Firma: Stokke

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2016 ~ Ağu 29, 2016

Stokke®’nin devrim niteliği taşıyan ve birçok ödüle sahip mama sandalyesi Tripp Trapp®, artık daha fazla renge ve aksesuara sahip.

Çocuğunuzla birlikte büyüyen ve bebekliğinden itibaren her anıda ailenin tam merkezinde yer almasına yardımcı olan Tripp Trapp, yeni sezon modasına yakalayan renklerini ve aksesuarlarını annelerin beğenisine sunuyor.

Mama sandalyeleri arasında ikonikleşen Tripp Trapp, rahatlığı ile bebeklerin en sevdiği oyun ve yemek alanı olurken renkleriyle de annelerin gönlünü kazanıyor. Koleksiyona yeni eklenen renkler arasında pembeden vazgeçemeyen anneler için yumuşak pembe yer alırken, daha nötr renkleri tercih edenler için puslu gri ön plana çıkıyor. Ahşabın doğal güzelliği için İskandinav tarzından ilham alan Puslu Gri, ahşap desenlerinin ışıldamasını sağlıyor.

Sezonda yeni renkleri ile tüm gözleri üzerine çeviren Tripp Trapp, yeni doğan setine eklenen eğlenceli desenlere sahip yeni çift yüzlü kılıfıyla da dikkat çekiyor.

Tripp Trapp, akıllı ve derinliği-yüksekliği ayarlanabilir tasarımıyla çocuklara hareket özgürlüğü sağlıyor. Doğru ayarlandığında çocuklara rahat ve ergonomik bir oturma konumu sunuyor.

Follow us on Facebook: www.facebook.com/StokkeBaby

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT