Sultanım, Bu Mücevherler Sizin!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sultanım, Bu Mücevherler Sizin!

Tarihler: 18 Mart 2015 Çarşamba ~ 18 Mayıs 2015 Pazartesi

Firma: Lion Diamond

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2015 ~ May 18, 2015

Her şey bir hayal olarak başladı. Aylarca süren kusursuz el işçiliği; değerli taşlar.. Lion Diamond padişahların kubbeli kapılar ardındaki hazinesinden, saraylı kadınların mücevherlerinden ilham aldı ve Hazine-i Hassa koleksiyonunu yarattı.

Sarayın kubbeli, kilitli kapılarının ardından; tarihin derinliklerinden süzülüp gelen bir miras günışığına çıkıyor! Lion Diamond; en büyük hayallerinden biri olan Hazine-i Hassa koleksiyonunu hayata geçirdi. Padişahların hazinesinden, saraylı kadınların mücevherlerinden ilham alınarak tasarlanan Hazine-i Hassa koleksiyonunun her bir parçası kusursuzca işlendi; tek tek, aylar süren el işçiliği ve özel bir mıhlama tekniğiyle özenle montürlendi.

Koleksiyonun öne çıkan parçalarından biri, dünyada eşine az rastlanır şekilde çift yakuttan oluşan küpe ve yüzük. Elmasların altı açık mıhlama tekniğiyle yakutun etrafına dizildiği küpe & yüzük ihtişamıyla mücevher tutkunlarını tarihin koridorlarında yolculuğa çıkaracak. Lale motifli gerdanlıkta farklı kesim elmaslar kullanılmış. Koleksiyonun en ağır parçası olan gerdanlık ve bileklik ise süzme şekilde tasarlanmış, yuvarlak oval damla kesimli elmaslarıyla ışık saçıyor. Hazine-i Hassa koleksiyonunun her bir parçası, mücevher tutkunlarına kendilerini bir saray sultanı gibi hissettirecek.

liondiamond.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT