Sünnet Mevsimi Betie’s Tatlarıyla Açıldı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sünnet Mevsimi Betie’s Tatlarıyla Açıldı

Tarihler: 26 Haziran 2012 Salı ~ 26 Ağustos 2012 Pazar

Firma: Betie’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2012 ~ Ağu 26, 2012

Kişiye özel tasarım pastalar, cup cakeler ve lezzet toplarıyla tatlı hediye seçeneklerinde yeni bir çığır açan Betie’s, sünnet mevsiminin gelişini yeni “Maviş Toplar” ile kutluyor. İster sünnet düğününe giderken hediye olarak yanınızda götürün, isterseniz çocuğunuzun erkekliğe ilk adım atışını sevdiklerinizle kutlamak için tatlı bir ikramda bulunun, Betie’s Maviş Lezzet Topları küçük beylerin bu en özel gününü sizinle birlikte kutluyor.

Her özel gün gibi, bu özel gün için de alınacak hediye özenle seçilmeli altın, oyuncak gibi standart hediyelerin dışında, sevdiklerine göze ve damağa hitap eden sünnet hediyesi vermek isteyenlere Betie’s, “Maviş Lezzet Topları” lezzetli bir alternatif sunuyor.

İçinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan Betie’s tatlıları, lezzetli olduğu kadar çocuklarınız için oldukça da sağlıklı. 30 adet lezzet topu içeren “Maviş Topları” mesaj kurabiyesi ile birlikte 68 TL‘ye satılıyor.

www.beties.com
Müşteri Hizmetleri Tel: 0216 611 2 611 – 601

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT