Suunto Ambit3 Run

Tarihler: 24 Haziran 2015 Çarşamba ~ 24 Ağustos 2015 Pazartesi

Firma: Ersa Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2015 ~ Ağu 24, 2015

Hem koşu partneriniz hem koçunuz hem de rehberiniz Suunto Ambit3 Run

Uluslararası pek çok saat markasının Türkiye temsilciliğini üstlenen Ersa Saat tarafından Türkiye’ye getirilen Suunto; aktif yaşam tarzını benimseyenlerin bir numaralı markası. Suunto; kalp ritmi ve nabız ölçme, yapılan sporda kat edilen mesafeleri ölçüp hafızada tutabilme ve GPS ile koşu rotasını çizip yönlendirme gibi özelliklere sahip bulunuyor. Finlandiya kökenli Suunto’nun Ambit3 Run modeli ise; stil, fit olma ve işlevselliğin eşit öneme sahip olduğu kullanıcılar için tasarlanan, Bluetooth® özelliği bulunan akıllı bir GPS saat.

Koşu partneriniz, koçunuz ve aynı zamanda rehberiniz olan Ambit3 Run ile antrenmanlarınızı daha verimli hale getirebilir ve kaydettiğiniz ilerlemeyi takip edebilirsiniz. Saat, popüler “Suunto Movescount” uygulaması ile kullanıldığında, sizi sesle yönlendirerek detaylı idman aralıkları oluşturmaya imkan tanıyor. İstenen süreyi ve yoğunluğu ayarlayıp, idmanı etkin hale getirdiğinizde, ses koçu antrenman boyunca sizi yönlendiriyor. GPS navigasyona sahip Ambit3 Run ile online olarak planlanan rotanın saate yüklenebilmesi yanlış yola sapmadan korkusuzca koşmanızı sağlıyor. Aktivite yayını özelliği sayesinde de arkadaşlarınızın aktivitelerini de takip edebilirsiniz.

Suunto Movescount uygulaması saati kişiselleştirmeyi, antrenmana ara vermeden çağrı ve mesajlarınızı saat üzerinde görmenizi sağlıyor. Ayrıca rotanın video dosyasına dönüştürülerek Suunto Movie oluşturulmasına imkan tanıyor. Suunto Ambit3 Run, atletlere ileri düzey antrenman tavsiyeleri sunan TrainingPeaks ile de senkronize olarak çalışabiliyor. Movescount’a yüklenen antrenmanlar sorunsuz bir şekilde TrainingPeaks’e aktarılabiliyor.

www.ersa.com.tr
www.ersasaat.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT