Taç Yastıkörtü ile İnterrail Bileti Kazanma Şansı

Taç Yastıkörtü ile İnterrail Bileti Kazanma Şansı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Taç Yastıkörtü ile İnterrail Bileti Kazanma Şansı

Tarihler: 13 Mart 2017 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: Taç

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2017 ~ May 13, 2017

“Katlansın Hayaller” diyerek gençleri yepyeni bir ürünle tanıştıran TAÇ, keşfetmeyi seven özgür gençlerin dünyasına renk katan ürünü TAÇ YastıkÖrtü ile 3 kişiyi, yanlarında 2 arkadaşıyla birlikte Avrupa’ya Interrail seyahatine gönderiyor.

TAÇ’ın yeni yarışması ile Interrail seyahati gerçek oluyor. Gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seven gençler, TAÇ YastıkÖrtü ile Avrupa’da seyahat etme imkanı buluyor.

TAÇ’ın resmi internet sitesi üzerinden www.tac.com.tr/interrail sayfasını ziyaret ederek, 28 Nisan tarihine kadar neden Interrail’e  gitmek istediği en yaratıcı şekilde açıklayan ve 2 arkadaşını etiketleyen 3 kişi yarışmaya katılmaya hak kazanacak. Yarışma sonucunda jüri tarafından belirlenen 3 şanslı kişiye 15 günlük Interrail GlobalPass bileti hediye edilecek.

TAÇ hayatı kolaylaştırıyor
Hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan ürünleriyle dikkat çeken TAÇ, gençleri yepyeni bir deneyime davet ediyor. Açık haliyle bir yatak örtüsü, özel katlama tekniği sayesinde ise yastık formunu alan TAÇ’ın en yeni ürünü YastıkÖrtü, kendi spor çantasında kolayca taşınabiliyor. Pratik bir kullanım sunan ürün, seyahatlerde yarışmayı kazanan 3 kişiye yaşayacağı Interrail macerasında da yol arkadaşı olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT