Tamek ile Ramazan Sofraları Şenlenecek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tamek ile Ramazan Sofraları Şenlenecek

Tarihler: 30 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 30 Eylül 2012 Pazar

Firma: Tamek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2012 ~ Eyl 30, 2012

Sağlıklı ve doğal ürünleriyle tüketicinin güvenilir markası olan Tamek, bu Ramazan’da da sahur ve iftar sofralarına lezzet katacak. İftar mönülerinin vazgeçilmezi barbunya pilaki ve sahur kahvaltılıklarının tatlı alternatifi marmelat, Tamek ile Ramazan sofralarındaki yerlerini alacak.

Gıda sektöründe ilklerin öncüsü Tamek, Ramazan ayında da birbirinden lezzetli ürünlerle sofraları şenlendirecek. Türk mutfağının geleneksel lezzetlerine sahip çıkan Tamek, barbunya pilaki konservesi ve çilekli/vişneli marmelat ile hem sahur hem de iftar sofralarına sağlıklı lezzetler sunuyor.

Sıcak yaz günlerinde kurulan iftar ve sahur sofralarına enfes bir yemek alternatifi sunan “Tamek Barbunya Pilaki”, sağlıklı ve hafif olmasının yanı sıra bir o kadar da pratik. 200 ve 420 gramlık seçenekleriyle herkese hitap eden Tamek Barbunya Pilaki, Türkiye’nin taze barbunyadan üretilen tek konserve pilakisi olma özelliği taşıyor.

Çilek, vişne, portakal ve incirli birbirinden lezzetli seçenekleriyle sahur kahvaltılıklarının tatlı alternatifi “Tamek Kahvaltım Marmelat”, dalından koparılan meyvelerin tazeliğiyle hazırlanıyor. 350 gramlık cam kavanozlarda sunulan Tamek Kahvaltım Marmelat, kolay sürülebilen kıvamı ve doğallığıyla ev yapımı tadını garanti ediyor.

Ramazan 2012

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT