Tarz Sahibi Annelere Camper’dan Özel Kampanya

Tarz Sahibi Annelere Camper’dan Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tarz Sahibi Annelere Camper’dan Özel Kampanya

Tarihler: 10 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 10 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: Camper

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2017 ~ Tem 10, 2017

Şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan, yenilenen yüzü, ikonik modelleriyle fark yaratan Camper, dünyaca ünlü Romain Kremer’ın direktörlüğünde tasarlanan yeni ilkbahar –yaz koleksiyonu ile Anneler Günü için %30 indirim fırsatıyla özel hediye seçenekleri sunuyor.

Günün her saati ve her anına uygun modelleri ile şıklığı ve rahatlığı bir arada yaşatan Camper fark yaratan yeni sezon tasarımlarıyla Anneler Günü’nde çok özel hediye alternatifleri sunuyor.

Kreatif direktörlüğünü dünyaca ünlü tasarımcı Romain Kremer’ın üstlendiği Camper’ın yeni koleksiyonu, 60’ların ve 90’ların esintilerini taşırken, sezonun öne çıkan temaları ‘Cosmo’, ‘Desert’ ve ‘Utopia’ ‘ile şekilleniyor.

Annenize en yakışanı seçmek için Camper’ın 40 yıllık eğlenceli ruhunun Romain Kremer’ın akıllıca tasarlanmış yenilikçi vizyonuyla buluştuğu yeni ilkbahar – yaz 2017 koleksiyonu, 11- 14 Mayıs tarihleri arasında kadın ürünlerine özel %30 inidirim fırsatı ile tüm Camper mağazalarında ve e-mağazada sizleri bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT