Tatil Enerjisi Gloria Jean's Coffees'ten!

Tatil Enerjisi Gloria Jean's Coffees'ten!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tatil Enerjisi Gloria Jean's Coffees'ten!

Tarihler: 11 Aralık 2017 Pazartesi ~ 11 Şubat 2018 Pazar

Firma: Gloria Jean's Coffees

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2017 ~ Şub 11, 2018

İki haftalık sömestrde çocukları unutmayan mönüsü ile Gloria Jean’s Coffees, yarıyıl tatili için enerji dolu lezzetler sunuyor. 'Marshmallowlu Sıcak Çikolata', ılık süt ve süt kremasından oluşan 'Babycino' ya da karamel, vanilya, çilek gibi şurupların eklenebildiği 'Minicino'yla arkadaş buluşmalarını ve aile gezmelerini tatlandıran yarıyıl tatilcilerinin favori mekanı, Gloria Jean's Coffees olacak.

Okul rutininden kurtulup arkadaş ve aileleriyle dışarda vakit geçirmek isteyen miniklere yorgunluklarını unutturacak bir lezzet bombası olan marshmallowlu sıcak çikalota, Gloria Jean's Coffees'in aranılan tatları arasında yer alıyor. Ders ve ödevlerden yorulan çocuklar, tatili fırsat bilip kendilerini dışarı atınca büyüklere de onlarla birlikte vakit geçirecekleri mekan bulmak kalıyor.

Ev dışı buluşmaların vazgeçilmez adresi olan Gloria Jean’s Coffees'te arkadaşlarıyla vakit geçiren genç tatilciler, marshmallowlu sıcak çikolatayla kışın soğuğunu umursamadan saatler süren sohbetler yapıyor.

Onlar enerji depolarken de ebeveynlere kahvelerini yudumlayarak kışın tadını çıkarmak kalıyor. Hem siyah çikolata hem de beyaz çikolata kullanarak hazırlanan kışın vazgeçilmezi marshmallowlu içecek, 19 Ocak 2018’den 5 Şubat 2018’e kadar sürecek sömestrda, çocukların tatlı bir tatil geçirmelerini sağlıyor.

Dünyada 50 ülkede 1200’ü aşkın şubesiyle ve Türkiye’de ise 23 ilde 65 şubesiyle kahve severlerin ilk adresi olan Gloria Jean's Coffees Türkiye çocukları es geçmiyor. Çocuklar, onlara özel hazırlanan ılık süt ve süt kremasından oluşan Babycino ya da sütü karamel, vanilya, çilek gibi şuruplarla tatlandırılabilen Minicino’yu tercih edebilirler. Soğuk içecekleri tercih eden çocuklara özel, kakao kreması, kakaolu bisküvi, süt ve çilek şurubundan hazırlanan çikolata parçacıklı krema süslemesi ile göz dolduran Chocobery, oyundan yorulan çocuklara enerji verecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT