Tchibo Evlerde Yer Açıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tchibo Evlerde Yer Açıyor

Tarihler: 14 Şubat 2013 Perşembe ~ 19 Şubat 2013 Salı

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2013 ~ Şub 19, 2013

Her hafta değişen temalarında yer alan birbirinden farklı ürünlerle tüketicilerine pratik çözümler sunan Tchibo, yeni temasında dar alanlara geniş çözüm önerileri getiriyor. 13 Şubat’ta başlayacak “Evinizde Yer Açın” teması tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 2 826 numaralı telefonla sipariş hattında satışa sunulacak.

Tchibo, 13 Şubat Çarşamba günü başlayacak “Evinizde Yer Açın” teması ile en ince detaylara kadar düşünülerek üretilen mobilya ve ev aksesuarları ile evlerde geniş yer açıyor, yaşam alanlarını ferahlatıyor. Farklı boyuttaki bölmeleri sayesinde geniş saklama imkanı tanıyan çok yönlü tekerlekli sehpadan, üç farklı yerleştirme olanağına sahip fonksiyonel zigona; yüksekliği ayarlanabilir duvar askılı raftan; çekilebilir çekmeceli, çalışma masası olarak da kullanılabilen ikisi bir arada konsola uzanan geniş koleksiyonda; duvarlar, fayanslar, mobilyalar ve kapılarda kullanılabilen, kolay bir şekilde sökülme ve yapıştırılma özelliğine sahip yapıştırılabilir ayna seti de mevcut.

Tchibo’nun ferahlatan temasında ferahlatan kampanyalar

“Evinizde Yer Açın” teması ile Tchibo severlere fonksiyonel ürünler sunan Tchibo, kapıların üst kısmına asmak için ideal olarak üretilen dolaplarla da birçok ürünün rahatça saklanmasına yardımcı oluyor. Tchibo, yeni temasında sunduğu ferahlatan ürünlerin yanı sıra; cepleri ferahlatan kampanyalar da sunuyor. “Evinizde Yer Açın” temasından kitap rafı alanlara, ikincisinin %25 indirimli olarak satılacağı kampanyada, belirli mobilya ürünleriyle kompakt radyo ve ikili saklama kutusu hediye edilecek. Ayrıca; 6-19 Şubat tarihleri arasında Tchibo.com.tr’den 150TL ve üzerinde alışveriş yapanlara 15TL tutarında indirim uyguluyor. Yarattığı birbirinden leziz tatlarla her eve bir barista imkanı sağlayan Cafissimo kahve makinelerinde indirimler devam ediyor. Haftanın kahvesi olan 100 gr. Gold Selection çözünebilir kahve alanlara, ikincisinin %25 indirimle satılacağı kampanya da 19 Şubat’a kadar devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT