Tchibo’dan Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne Özel Koleksiyon!

Tchibo’dan Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne Özel Koleksiyon!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tchibo’dan Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne Özel Koleksiyon!

Tarihler: 05 Ekim 2016 Çarşamba ~ 05 Aralık 2016 Pazartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2016 ~ Ara 5, 2016

Tchibo, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nü, Tchibo.com.tr adresinde satışa sunduğu "Minik Dostlarımızı Seviyoruz" özel koleksiyonuyla kutluyor. Sevimli dostlarımızın her türlü ihtiyacının düşünüldüğü "Minik Dostlarımızı Seviyoruz" temalı ürünler, 3 Ekim'den itibaren Tchibo.com.tr'de ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında takipçileriyle buluşuyor. 19 Ekim tarihinden itibaren tüm Tchibo mağazalarında satışa sunulacak olan ürünlerle Tchibo, tüm hayvanseverleri Dünya Hayvanları Koruma Günü'nü kutlamaya davet ediyor.

Takipçilerine her hafta yepyeni dünyaların kapılarını aralayan Tchibo, sevgili hayvan dostlarımızı da unutmuyor ve "Minik Dostlarımızı Seviyoruz" temalı ürünlerini, 3 Ekim tarihinden itibaren Tchibo.com.tr adresinde satışa sunuyor. Evcil dostlarımızın ihtiyaçları için özel olarak tasarlanan "Minik Dostlarımızı Seviyoruz" koleksiyonu; köpek antrenman parkurundan, kedi zeka oyuncaklarına, uzaktan kumandalı oyuncak fareden, LED'li köpek tasmasına, her boya ve türe uygun mama kaplarından, tüy bakım eldivenine onlarca çeşit ürünü hayvan severlerin beğenisine sunuyor.

Tchibo'nun Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında 3 Ekim tarihinden itibaren tchibo.com.tr adresinden ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattından tüketicilerinin beğenisine sunduğu "Minik Dostlarımızı Seviyoruz" koleksiyonu, 19 Ekim tarihinden itibaren Tchibo mağazalarında tüm sevimli dostlarını ve onların ailelerini bekliyor.

Tchibo’nun “Minik Dostlarımızı Seviyoruz” koleksiyonundan bazı ürünler:

Köpekler İçin Su Oyuncağı - Fiyatı, 22,95TL Işıklı Köpek Tasması - Fiyatı, 49,95TL Kedi Zeka Oyuncağı - Fiyatı, 24,95TL Köpekler İçin Fırlatma Çantası - Fiyatı, 14,95TL Köpekler İçin Fırlatma Oyuncağı - Fiyatı, 19,95TL Ödül Maması Çantası - Fiyatı, 22,95TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT