Tchibo’yla Doğallığın Konforunu Keşfetme Zamanı

Tchibo’yla Doğallığın Konforunu Keşfetme Zamanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tchibo’yla Doğallığın Konforunu Keşfetme Zamanı

Tarihler: 07 Mart 2017 Salı ~ 07 Mayıs 2017 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2017 ~ May 7, 2017

Tchibo, “Doğallığın Konforunu Keşfedin” koleksiyonuyla baharı doğallıkla karşılamak isteyen herkesi Tchibo dünyasına davet ediyor. Baharın verdiği ilhamla tasarlanan ve tamamı organik pamuktan üretilmiş Tchibo ürünleri, 8 Mart Çarşamba gününden itibaren www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve tüm Tchibo mağazalarında takipçilerini bekliyor.

Her hafta birbirinden farklı, şık ve fonksiyonel ürünleri takipçileriyle buluşturan Tchibo, 8 Mart Çarşamba gününden itibaren “Doğallığın Konforunu Keşfedin” temalı ürünlerini takipçilerinin beğenisine sunuyor. Tamamı organik pamuktan üretilmiş renkli ev kıyafetleri, gecelikler, pijamalar ve iç çamaşırlarından oluşan “Doğallığın Konforunu Keşfedin” temalı ürünler, baharı doğal, renkli ve konforlu karşılamak isteyenleri bekliyor.

Tchibo’nun, baharın karşı konulmaz enerjisini ve doğallığını evlerine taşımak isteyenler için özel olarak tasarlanan “Doğallığın Konforunu Keşfedin” koleksiyonu ürünleri, 8 Mart tarihinden itibaren tüm Tchibo mağazalarında, www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında, kışı geride bırakmak isteyenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT