Tefal Ultimate Anti-Calc ile Uzun Ömürlü Yüksek Buhar Performansı

Tefal Ultimate Anti-Calc ile Uzun Ömürlü Yüksek Buhar Performansı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tefal Ultimate Anti-Calc ile Uzun Ömürlü Yüksek Buhar Performansı

Tarihler: 20 Mart 2017 Pazartesi ~ 20 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: Tefal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2017 ~ May 20, 2017

Yenilenen benzersiz Kireç Avcılı Tefal Ultimate Anti-Calc’ın yüksek performansı ile ütü yapmak artık çok daha zahmetsiz ve kolay!

Her zaman hayat dolu fikirler sunan Tefal, kadınların en çok zaman harcadıkları işlerden birisi olan ütü yapmayı, inovatif ürünleriyle keyifli ve zahmetsiz bir hale dönüştürüyor. Yenilenen benzersiz Kireç Avcısı Tefal Ultimate Anti-Calc, ütü yaparken en büyük şikayet konusu olan kireçlenmeye kesin çözüm getiriyor.

Kireç nedeniyle ütü tabanının tıkanması, giysilerdeki kireç lekesi ve kalıntısı gibi problemleri önleyen Ultimate Anti-Calc, özel kireç toplayıcı aparatıyla dikkatleri çekiyor. Çıkarılabilir Kireç Avcısı’yla kireçten tek adımda kurtulmayı sağlarken, bu sayede yüksek buhar performansını yıllar boyunca azaltmadan maksimumda koruyor. Yüksek buhar çıkışı ile zamandan tasarruf sağlayan Kireç Avcısı Ultimate Anti-Calc, 230 gr/dak şok buhar ile zorlu kırışıklıklar karşısında mükemmel sonuç almayı sağlıyor. Böylece hem ütünüzün çok daha uzun süre kullanımına, hem de buhar performansını korumasına imkan veriyor. Özel Autoclean tabanı ile uzun ömürlü kayganlık performansı sunuyor.

Ütüyü fişte veya ütü masasının üzerinde unutmanın neden olduğu kaza risklerini en aza indiren otomatik kapanma fonksiyonu ile güvenli bir kullanım sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT