Tekin Acar Cosmetics'te Turkcelli'ler Kazanıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tekin Acar Cosmetics'te Turkcelli'ler Kazanıyor

Tarihler: 01 Ağustos 2013 Perşembe ~ 11 Ağustos 2013 Pazar

Firma: Tekin Acar Cosmetics

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2013 ~ Ağu 11, 2013

Tekin Acar Cosmetics, binlerce ürün seçeneğiyle Bayram’da kendini ve sevdiklerini şımartmak isteyen kozmetik tutkunlarının imdadına koşuyor. Tekin Acar Cosmetics'te Turkcelli'ler kazanıyor. 26 Temmuz – 11 Ağustos tarihleri arası her 250TL'lik alışverişlerinize 50TL hediye çeki fırsatını kaçırmayın!

Tekin Acar Cosmetics'te Bayramda Turkcelli'ler kazanıyor. Her 250TL'lik alışverişlerinize 50TL hediye çeki fırsatını kaçırmayın! Çekiniz ile birlikte muhteşem hediyelere sahip olabilirsiniz. Bu kampanyayı kaçırmayın bayramda kendinizi ve tüm sevdiklerinizi şımartın.

Bayram’a Özel Hediye Alternatifleri…
Tekin Acar Cosmetics, geniş ürün gamı, eğlenceli ve farklı ürünleri, uygun fiyatlarıyla Bayramda da ilk tercih edilen hediye noktalarından biri oluyor. Çözümlenemeyen heyecan ve tutkunun hikâyesi, ne istediğini bilen, kontrollü erkeğin kokusu Calvin Klein Encounter 360TL değerindeki 185ml 233TL fiyat avantajı ile... LE MALE gücün ve duygusallığın dengesi. Yumuşak kalpli, asi bir erkeğin hem ferahlatıcı hem çekici parfümü. Jean Paul Gaultier'in en sevdiği desen olan denizci deseni figürü ile modanın yansıması 356TL değerindeki 200ml Jean Paul Gaultier'in Le Male 223TL... Acqua di Giò pour Homme akdeniz karakterindeki farklı kokusu, denizinin ve rüzgârının taşıdığı enerjiyi, gücü ve canlılığı hissettirir. Deniz suyunun kendine has, tuzlu iyotlu kokusu ustalıkla parfüme aktarılarak, kokunun ilham aldığı denizden yeni çıkmış bir erkeğin teninde kalan ince, baştan çıkarıcı ve ferahlatıcı kokusu 360TL değerindeki 200ml 219TL den sunulmaktadır... Bayram’da da bakımlı ciltler için gereken tek set şimdi %30 indirimli fiyatı ile...320 TL değerindeki cilt bakımınız için ihtiyacınız olan tek set 225TL! Avantajlı set içerisinde Estee Lauder Revitalizing Supreme Glob.Anti-Aging Cream 30ml ve Revitalizing Supreme Glob Ey Balm 15ml yer almaktadır. Harika bakışlar için harika bir fırsatta Clinique’ten. 165TL değerindeki Clinique High Impact set Tekin Acar Cosmetics özel sadece 65TL!

Cilt bakımı setinden makyaja, avantajlı parfüm kofresinden, vücut bakım setlerine kadar farklı hediye alternatifleri Tekin Acar Cosmetics severleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT