Teknoloji Düşkünü Babalara: Philips HUE

Alışveriş Alışveriş Rehberi Teknoloji Düşkünü Babalara: Philips HUE

Tarihler: 09 Haziran 2014 Pazartesi ~ 16 Haziran 2014 Pazartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2014 ~ Haz 16, 2014

Dünyanın ilk birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE ile Babalar Günü’nde babanıza olan sevginizi dünyanın en akıllı lambası ile ona anlatın.

Philips, hem eğlenceli bir yaratıcılık, hem farklı sistemler ile bağlantı hem de aydınlatmada esneklik sağlayan en yeni ürünü HUE ile teknoloji düşkünü babalara bu yıl en özel hediye alternatifini sunuyor. iOS ve Android akıllı telefonlar ve tabletlerde yer alan HUE uygulaması ile kontrol edilebilen dünyanın ilk birleşik akıllı ev aydınlatma sistemi Philips HUE, Babalar Günü’nde en farklı hediye seçeneği oluyor.

Kullanıcının ruh haline, tarzına ve ihtiyacına en uygun aydınlatma çözümünü uzaktan ayarlayarak ve programlayarak kişiselleştirilebildiği Philips HUE, hem eğlenceli bir yaratıcılık, hem farklı sistemler ile bağlantı hem de aydınlatmada esneklik sağlıyor. Türkiye’de Apple noktalarında satışa sunulan Philips HUE paketleri içerisinden evlerde var olan aydınlatma ünitelerinde ve avizelerde kolayca kullanılabilecek E27 duylu üç adet HUE LED lamba ve evde kullanılan wi-fi modemine takılacak bir bağlantı köprü cihazı çıkıyor. Philips HUE’yu kullanmak için geriye sadece iOS ya da Android akıllı cihazlardan HUE uygulamasını istenen cihaza indirmek ve ışığı tamamen yeni bir biçimde deneyimlemeye başlamak kalıyor.

BabalarGünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT