Teknoloji Keyfi Yaşatan Yılbaşı Hediyeleri

Teknoloji Keyfi Yaşatan Yılbaşı Hediyeleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Teknoloji Keyfi Yaşatan Yılbaşı Hediyeleri

Tarihler: 18 Aralık 2017 Pazartesi ~ 18 Şubat 2018 Pazar

Firma: Grundig

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2017 ~ Şub 18, 2018

Grundig, bu yılbaşında da teknoloji sevenler için birbirinden özel ürünlerini sunuyor.

Grundig, yeni yılda teknoloji keyfi yaşamak ve yaşatmak isteyenler için çok özel hediye önerilerinde bulunuyor. GSB 750 Multiroom Bluetooth Hoparlör, Multiroom özelliği sayesinde uygulamaya ihtiyaç duymadan tek tuşla 5 hoparlöre kadar çoklanabilme imkanı sunuyor. bu yılbaşının en ideal hediye seçenekleri arasında dikkat çekiyor.

26 Watt RMS ses çıkış gücü bulunan Grundig taşınabilir hoparlör, bluetooth özelliği ile bu özelliği destekleyen cep telefonu, notebook, tablet gibi cihazlara bağlanarak mükemmel bir müzik keyfi yaşatıyor. 10 saat mobil kullanım süresi bulunan hoparlör, “Bluetooth Multiroom” özelliğiyle bir uygulamaya gerek duymadan 5 hoparlöre kadar tek tuşla çoklanabilme imkanı sağlıyor. Üründe bulunan aktif subwoofer sayesinde güçlü bas seslerinin net bir şekilde duyulmasını sağlıyor. Hoparlörün dahili mikrofonu ile konferans görüşmeler de yapılabiliyor. Üründe ayrıca 2.1 kanal ses, aux bağlantısı, deri taşıma bandı ve şarj azaldığında uyarı yapan ışıklı on/off düğmesi bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT