Teknolojik Babalara Dünyanın En Hafif D-SLR Makinesi

Teknolojik Babalara Dünyanın En Hafif D-SLR Makinesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Teknolojik Babalara Dünyanın En Hafif D-SLR Makinesi

Tarihler: 16 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 16 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: Canon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2018 ~ Tem 16, 2018

Babalar Günü yaklaşırken hediye arayışı da hız kazanıyor. Teknolojiden vazgeçemeyen babalar için Canon hikayeleri ölümsüzleştirecek hediye alternatifi EOS 200D’yi sunuyor.

Teknolojiyi yakından takip eden ve fotoğraf çekmekten keyif alan babalar için Canon EOS 200D, yüksek görüntü kalitesi ile Babalar Günü’nün en dikkat çekici hediyesi oluyor. Herkesin yanında rahatlıkla taşıyabileceği dünyanın en hafif D-SLR makinesi Canon EOS 200D, sunduğu üstün görüntü kalitesi sayesinde de hikayelere değer katarak onları ölümsüzleştiriyor.

Canon EOS 200D, optik vizör, dokunmatik ekran özellikleriyle güzel karelerin hızlıca yakalanmasını sağlıyor. Şık tasarıma, siyah, gümüş ve beyaz renk seçeneklerine sahip fotoğraf makinesi akıllı telefonlar aracılığıyla görüntü paylaşımını kolaylaştırıyor. Dünyanın prestijli fotoğraf ödüllerinden olan TIPA 2018’den “En İyi D-SLR Amatör” kategorisinden ödüllü EOS 200D, dual piksel CMOS AF netleme özelliğiyle en hareketli anları bile hızlıca kaydediyor.Wi-fi özelliği sayesinde EOS 200D, çekilen fotoğrafları anında akıllı telefon ve tabletlere aktarıp sosyal medyada paylaşma imkanı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT