Teknosa’da 23 Nisan’a Özel Yüzde 50 İndirim!

Teknosa’da 23 Nisan’a Özel Yüzde 50 İndirim!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Teknosa’da 23 Nisan’a Özel Yüzde 50 İndirim!

Tarihler: 21 Nisan 2017 Cuma ~ 24 Nisan 2017 Pazartesi

Firma: Teknosa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2017 ~ Nis 24, 2017

Tüm ailenin buluşma noktası TeknoSA, 21-24 Nisan tarihleri arasında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel, Disney Collection’ın birbirinden renkli oyuncaklarında yüzde 50 indirim kampanyası başlatıyor.

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocukların yüzünü güldürecek. Disney Collection ürünleriyle sihirli ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralayan, tüm ailenin buluşma noktası TeknoSA, 21-24 Nisan tarihleri arasında Disney Collection’ın birbirinden güzel ve eğlenceli oyuncaklarında yüzde 50 indirim kampanyası başlatıyor.

Bir Disney klasiği olan Mickey ve Minnie’nin yumuşacık peluş oyuncaklarından Güzel ve Çirkin’e, Karlar Ülkesi’ne, Disney Prensesleri’nden Elena, Moana ve Arabalar’ın oyuncaklarına, figür setlerinden bebeklere ve tsum tsumlara kadar tüm oyuncaklarda geçerli olacak yüzde 50 indirim kampanyası, Türkiye’nin 31 ilindeki 70 TeknoSA mağazasında ve teknosa.com’da tüketicilerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT