Telefonlar, Çocukların Tüm Darbelerine Karşı Sapasağlam Kalacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Telefonlar, Çocukların Tüm Darbelerine Karşı Sapasağlam Kalacak

Tarihler: 28 Ağustos 2013 Çarşamba ~ 28 Ekim 2013 Pazartesi

Firma: Applingz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2013 ~ Eki 28, 2013

Teknoloji ve oyuncak dünyasının en sempatik ürünleri arasında yer alan “appLingz” ile telefonlarınız çocuklarınızın yeni oyun arkadaşı olacak. Peluş kılıflarıyla iPhone®veya iPod® Touch’unuzu sevimli oyuncağa dönüştüren appLingz”, telefonunuzu çocuğunuzun yapacağı tüm güç kullanımı, darbe, sıvı teması ve fırlatmalara karşı koruyor. Çocukların eğlenirken aynı zamanda sorumluluk sahibi olması, temel düzeyde ingilizce kelime öğrenmesi ve iletişim yönünün daha da gelişmesine imkan tanıyan “appLingz”, çocuklarınızın en sevimli oyun arkadaşları arasında yer alacak. appLingz ile sohbet edecek, ona yemek yedirecek, söylediklerini tekrarlatacak olan çocuklar, kişisel gelişimlerine de appLingz sayesinde katkı sağlayacak.

Kırmızı, pembe, mavi olmak üzere 3 farklı renk seçeneği ile tasarlanan Applingz’in uygulamasını App Store©’dan ücretsiz olarak indirebilir çocuğunuzun hem eğlenerek, hem de öğrenerek kaliteli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Telefonunuz zarar görmeden appLingz’i deneyin deriz…

Fiyatı: 39.90

www.xapptoys.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT