Telefonuzla Hayatınıza Hareket Katın!

Telefonuzla Hayatınıza Hareket Katın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Telefonuzla Hayatınıza Hareket Katın!

Tarihler: 06 Aralık 2017 Çarşamba ~ 06 Şubat 2018 Salı

Firma: Motorola

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2017 ~ Şub 6, 2018

Motorola telefonlarda yer alan “Moto Actions” özelliği ile telefonu hareketlerinizle kontrol edebilirsiniz. Telefonunuzun arka kamerasını kolayca açmak için bileğinizi sağa sola çevirmeniz, el fenerini açmak isterseniz de telefonuzu sadece aşağıya doğru iki kere sallamanız yeterli.

Dünyanın ve Türkiye’nin 1 numaralı bilgisayar üreticisi, sunucu alanında ve Motorola markası ile akıllı telefon pazarında hızla büyüyen teknoloji devi Lenovo, kullalnıcıların hayatlarını koaylaştıracak özellikler sunmaya devam ediyor. Moto Moto Z² Play, Moto E4 Plus ve Moto G5S Plus’ta yer alan “Moto Actions” özelliği sayesinde kullanıcıların hareketlerini anlayabiliyor, bu hareketlerin işaret ettiği komutları saniyeler içinde hayata geçiriyor.

Bu ürün ailesinin Moto Actions özelliği sayesinde kullanıcılar akıllı telefonlarını sadece tek bir hareketle kontrol etmenin lüksünü ve hayatı kolaylaştırıcı deneyimini yaşıyorlar.

Örneğin, telefonunuzun arka kamerasını kolayca açmak mı istiyorsunuz, bileğinizi sağa sola çevirmeniz yeterli ya da el fenerini açmak mı isterseniz, telefonuzu sadece aşağıya doğru iki kere sallayarak bunu hemen gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca anlık çağrılar ve bildirimlerden uzak kalmak istediğiniz zaman, telefonunuzu ön yüzü aşağı bakacak şekilde masaya koyduğunuzda “Rahatsız etmeyin” modunu etkinleştirebiliyorsunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT