Tepe Home Büyük Yaz İndirimi ile Evler Yenileniyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tepe Home Büyük Yaz İndirimi ile Evler Yenileniyor

Tarihler: 29 Haziran 2012 Cuma ~ 29 Ağustos 2012 Çarşamba

Firma: Tepe Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2012 ~ Ağu 29, 2012

Tepe Home, dekorasyon tutkunları için başlattığı kampanya ile ev ve bahçe mobilyalarında %40 indirimin yanı sıra ekstra fırsatlar sunuyor.

Ev dekorasyonunun vazgeçilmezi Tepe Home, evini ve bahçesini yenilemek isteyenlere iki farklı mobilya kampanyası sunuyor. Ev ve bahçe mobilyalarında devam eden kampanya ile Tepe Home mağazalarına uğrayanlar mobilyalarını birbirinden özel fırsatlarla değiştirebiliyor.

Ev mobilyalarında büyük indirim fırsatı
Tepe Home’un ev mobilyalarında başlattığı kampanya kapsamında tüm mobilyalarda %40 indirimin yanı sıra ekstra %10 indirim dekorasyon tutkunlarını bekliyor. Kampanyadan faydalanmak için 1 Temmuz Pazar gününe kadar Tepe Home mağazalarına uğramak yeterli oluyor.

Bahçelerin havası Tepe Home’la değişiyor
Yaz aylarını bahçe, balkon ve teras gibi açık alanlarda geçirmeyi tercih edenler Tepe Home bahçe mobilyası kampanyasından faydalanarak bahçelerinin havasını değiştiriyor. Tepe Home, bahçe mobilyalarında %40 indirimin yanı sıra ekstra %30 indirim fırsatı sunuyor.

Tepe Home, ev dekorasyonundan mobilyaya, aksesuardan tekstile kadar binlerce çeşit ürün çeşidiyle, evinde küçük dokunuşlarla mucizeler yaratmak isteyenlerin tek adresi oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT