Tergan İle İddialı Kış

Tergan İle İddialı Kış

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tergan İle İddialı Kış

Tarihler: 07 Kasım 2016 Pazartesi ~ 07 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Tergan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 7, 2016 ~ Oca 7, 2017

Tergan, 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda mevsimin renklerini, sezonun en iddialı tasarımlarına dönüştürüyor. Soğukların vazgeçilmezi, her kıyafetle zahmetsiz bir uyum yakalayan çizmeler, hem uzun hem de kısa seçenekleriyle deriseverleri bekliyor.

Tergan, 2016-17 Sonbahar-Kış sezonuna iddialı bir giriş yapıyor. Koyu kahve, taba, bordo, lacivert ve vazgeçilmez siyah, markanın yenilikçi dokunuşlarıyla adeta dile geliyor. Kış kombininin vazgeçilmezi çizmeler, yine kış sezonunun en trend parçası olan midi eteklerle harika bir uyum yakalıyor. Sezonun ayakkabılardaki en göz alıcı dokusu süet ise, Tergan tasarımlarıyla gardıropların vazgeçilmezi oluyor.

Tasarımlarında çizme – çanta birlikteliğine de önem veren marka, renk ve modellerde takım olmayı sevenler için özel çantalar sunuyor. Farklı dokuların hem ayakkabı hem de çantalarda özenle buluştuğu modeller, kült renkleriyle her daim kurtarıcınız oluyor.

Tergan kış sezonunda sunduğu birbirinden farklı seçenekle, sevenlerine modadan çok daha fazlasını vaat ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT