Tergan’la Ofise Dönüş Zamanı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tergan’la Ofise Dönüş Zamanı!

Tarihler: 30 Eylül 2015 Çarşamba ~ 30 Kasım 2015 Pazartesi

Firma: Tergan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2015 ~ Kas 30, 2015

Sonbaharın gelişiyle ofise dönüş zamanı geldi! Sonbaharın keyfini ofiste yaşayabilmeniz için, Tergan 2015-16 Sonbahar- Kış koleksiyonunda birbirinden özgün tasarımlar sunuyor. Kadın ya da erkek, şıklığından ödün vermeyen herkesin öncelikli tercihi bu sezon da yine Tergan tasarımları oluyor.

Tergan, modayı kaliteyle harmanladığı 2015-2016 Sonbahar- Kış koleksiyonunda birbirinden özgün tasarımlarla deriseverler ile buluşuyor. Okulların açılmasıyla ofise dönüşün ilk sinyallerini veren sonbahar aylarına, Tergan da geniş ürün yelpazesiyle eşlik ediyor.

Tergan, öğrenci modasından aldığı ilhamla birbirinden iddialı loafer tasarımlarıyla Sonbahar-Kış koleksiyonunda dikkat çekiyor. Maskülen tarzın takipçileri için biçilmiş kaftan olan bu tasarımlar, feminen tarzı sevenlere de eteklerle kombinlendiğinde şık bir görünüm vaat ediyor. Ofis modasını kalite ve rahatlıkla buluşturmak isteyenler, Tergan’ın loafer tasarımlarını tercih ediyor.

Ofiste Topuk Sesleri

Şıklığına şıklık katmayı seven kadınların tercihi stilettolar ise, Tergan ile her zamankinden daha iddialı... Zıtlıkların uyumundan yola çıkan marka, rugan ile mat derinin uyumunu deri severlere sunuyor. Petrol rengi, bordo ve siyah gibi pastel renkler ile mat desenleri buluşturduğu tasarımlar ise ofis şıklığında sadeliği tercih edenlerin yanında oluyor.

Erkeklerin Ofis Şıklığı

Şıklık yarışına ortak olan erkekleri de unutmayan marka, birbirinden özel tasarımlarıyla sonbahar aylarının ofis modasını tamamlıyor. Kombinlerine renk katmayı seven erkekler için sunduğu renkli ve kalın taban tasarımlarıyla Tergan, sonbaharın enerjisini ayaklara taşıyor. Siyahın asaletinden, kahverenginin her tonuyla harmanlanan uyumundan vazgeçemeyenler için oluşturduğu koleksiyonuyla, marka her tarzda erkeğin beğenisini topluyor.

Tergan, ofise dönüşte yine deriden vazgeçemeyenlerin yanında oluyor…

www.tergan.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT