Tergan’la Renkleri Yakıştır

Tergan’la Renkleri Yakıştır

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tergan’la Renkleri Yakıştır

Tarihler: 16 Mart 2016 Çarşamba ~ 16 Mayıs 2016 Pazartesi

Firma: Tergan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2016 ~ May 16, 2016

İlkbaharın gelişiyle canlanan renkler, Tergan 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda tekrar yorumlanıyor. Tasarımlarıyla kadının enerjik duruşunu ortaya çıkaran marka, ilkbaharın enerjisini şıklık ve rahatlıkla buluşturuyor.

Özgün çizgisi ve iddialı duruşuyla kadınların deri sektöründeki gözde markası Tergan, 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile kadınları zahmetsiz bir şıklıkla buluşturuyor. Sezon trendlerini her tarza ve yaşa uygun olarak farklı modellerde yorumlayan marka, geniş ürün yelpazesiyle sevenlerine ilkbaharın gelişini müjdeliyor.

Renklerin uyumuna eşlik et…
Renklerin uyumunu kombinlerinde kullanmaktan hoşlananlar için tasarlanan çift renk ayakkabılar, renkler arasında seçim yapamayanların kurtarıcısı oluyor.

Beyaz ile pembenin, bej ile siyahın uyumunu tasarımlarında ustalıkla kullanan marka, kırmızının iddiasını ise bej rengi ile dengeliyor.

Metalik gri rüzgarı…
Metalik grinin tonlarını bebe mavisi, uçuk pembe, lacivert ve siyah gibi renklerle buluşturan marka, tarzında farklı esintiler hissetmeyi sevenlere alternatif tasarımlar sunuyor. Koyu ile açık renklerin dansına kombinlerinde yer vermek isteyen kadınlar Tergan’ın moda rüzgarına kapılıyor.

Farklı dokunuşlar…
Tezatlığın uyumunu sevenler için tasarlanan ve iki farklı dokunun bir arada kullanılmasıyla oluşan tasarımlar her daim trend ve farklı olmayı sevenlerin yardımcısı oluyor. Rugan ile ketenin birleşimi, en sade kombinlerde bile göz alıcı bir etki yaratıyor. Renklerin ve dokuların birleşimini fermuar detayıyla ayıran Tergan, ufak farklılıklarla ilkbahara en orijinal dokunuşunu yapıyor.

www.tergan.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT