Terraco’dan 2017 Yılı Renk Trendleri

Terraco’dan 2017 Yılı Renk Trendleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Terraco’dan 2017 Yılı Renk Trendleri

Tarihler: 12 Aralık 2016 Pazartesi ~ 12 Şubat 2017 Pazar

Firma: Terraco

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2016 ~ Şub 12, 2017

Yeni bir yıl yenilenme ihtiyacını da beraberinde getirir. 2016 yılının son günlerini yaşadığımız bu dönemde yeni yıl planlarınızı yaparken yaşam alanlarından başlayabilirsiniz. Hem mekanın insanın ruhuna işleyen, insana nüfuz eden bir yanı olduğu da gerçek.

Gelecek eğilimlerini hisseden buna öncülük eden Terraco’nun yaşam alanlarınızı yenilerken 2017’ye dair önerileri var. 2017 yılı için yapılan birçok araştırma ve çalışmaya göre yılın en gözde rengi gri.

Mesafeli ve soylu algısıyla öne çıkan griyi mor, mavi ve pembe renkler takip ediyor.

Modernliği aynı zamanda sade bir şıklığı temsil eden gri renk özellikle salonlarda kendini gösterecek. Soğuk bir renk olan gri rengi, sıcak tonda renklerle bir arada kullanıldığında yaşam alanlarınızda farklı bir enerji ve hareket sağlamanızı mümkün kılacak. Gri rengi tercih ederek 2017’nin gözdesini kulanmış olacaksınız.

Terraco’nun önerisi eğer eviniz bol ışık alıyorsa daha koyu tonlarda duvar boyası rengi tercih etmeniz. Eviniz fazla ışık almıyorsa açık renk duvar boyası tercih ederek evinizin aydınlık ve ferah olmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için de 2017 moda renklerinden pembe ve mavinin açık tonlarını kullanarak hem sade hem de modaya uygun alanlar yaratabilirsiniz.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT