The North Face® İle 50 Derece Sıcaklara Karşı Koyun

Alışveriş Alışveriş Rehberi The North Face® İle 50 Derece Sıcaklara Karşı Koyun

Tarihler: 16 Temmuz 2014 Çarşamba ~ 16 Eylül 2014 Salı

Firma: TheNorthFace

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2014 ~ Eyl 16, 2014

Teknolojik detayları sayesinde bunaltıcı sıcaklardan koruyan The North Face®’in giyim koleksiyonu kadınların ve erkeklerin ferah bir yaz geçirmesini sağlıyor. Markanın 50 derece sıcaklıkta bile kalkan görevi sunan tişört, gömlek ve şapka modelleri hem şehir hayatında hem doğal yaşamda özgürce hareket etmeyi destekliyor.

Markanın kolayca nefes alabilen tasarımları terletmeyen özelliğiyle de beraber gün boyunca farklı vücut tiplerine kolayca adapte oluyor.

Bu Şapkalara Sıcak İşlemiyor…

Koleksiyonda yer alan çift taraflı kullanım ayrıntısına sahip şapka tasarımları güneşin yakıcı ışınlarına karşı üstün bir korumayı gözler önüne seriyor. Markanın Sun Stash adlı özel modelleri, kafa kısmını sararak spor tutkunlarının vazgeçilmez parçası oluyor. Orijinal koleksiyondaki rengarenk şapkaların iç kısmında yer alan file astarı havalandırma etkisini maksimum seviyeye çıkarıyor. Ayarlanabilir bantlarıyla dikkat çeken ürünler, spor tutkunlarının performansını ikiye katlıyor.

Sıcaklarda Nem Transferi Dorukta!

Macera tutkunu The North Face®erkekleri, nem kontrolü sağlayan kısa kollu gömlekler ve şortlarla yazın keyfini doruk noktasında yaşıyor. Uzun ömürlü seyahat gömleği olarak da tasarlanmış olan modeller, doğa renkleriyle de farkındalık yaratıyor. Tatile çıkmadan önce bavula konulacaklar arasında ilk sırada yer alan tasarımlar ultraviyole ışın korumalı özelliğiyle de vücuttaki nem transferine ekstra destek sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT