The North Face®’İn Dayanılmaz Hafifliği

Alışveriş Alışveriş Rehberi The North Face®’İn Dayanılmaz Hafifliği

Tarihler: 25 Haziran 2014 Çarşamba ~ 25 Ağustos 2014 Pazartesi

Firma: The North Face

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2014 ~ Ağu 25, 2014

Üstün teknolojik özellikleriyle, kullanıcılarına konfor ve maksimum performans sağlayan The North Face®, yaz koleksiyonuyla da bu iddiasını sürdürüyor. Yaz mevsiminin ruhuna özgü renkli bir koleksiyon hazırlayan marka, sağladığı sınırsız esneklik ve hafiflik ile sıcak günlere meydan okuyor.

Bulutların Üzerinde Hissedin…

The North Face® Stow-N-Go II büstiyerler, hem teknik hem de estetikliğiyle “Eat My Dust” serisi ürünler, çift katlı yapısıyla tüm sportif aktivitelerde yüksek performansın kapılarını aralıyor. Koleksiyonda yer alan büstiyerler ise, iç açan deseniyle, adeta bulutların üzerinde hissettiriyor.

Serinleten Koleksiyon

Aksiyon spor dallarının vazgeçilmez üst katman ürünü The North Face® Maneuver Tank’lar, işlevselliğiyle yazın spor yapmayı çok daha keyifli hale getiriyor. Yüksek nefes alan dokusu ve termal yapısıyla çok daha esnek hareket edip çok daha kuru kalmanızı sağlayan Maneuver Tank’lar, renk alternatifleriyle de moda tutkunlarına göz kırpıyor!

Koşu Parkurlarının Tozunu Artırın

The North Face®’in en çok ilgi çeken serisi “Eat My Dust” şort ve tişörtlerle bu yazın tozunuzu attırmaya hazır olun! Özellikle maraton koşularında sporcu dolaplarının demirbaşı olan şortlar, nem emici özelliği ve ultra hafifliğiyle bedeni adeta olduğundan hafif hissettiriyor.

Şortların en tamamlayıcı ürünü ise kuşkusuz aynı seriye ait Mesh Tank tişörtler oluyor. Ultra hafif olan kolsuz tişörtler, sıcak havanın vücuda serin nüfus etmesini sağlayarak, maraton koşularını yaz sıcağında dahi büyük bir keyfe dönüştürüyor. Tarzıyla eşsiz bir estetiğe ve renk seçeneklerine sahip olan tişörtler bayan sporcuların hem dolaplarında hem gönüllerinde yer alıyor.

Sağlam ve Güvenli Adımlar

The North Face®’in tüm koleksiyonuna hâkim olan kalite ve konfor, sandaletler ve terliklerde de kendini gösteriyor. Özellikle sudan uzak kalamayanlar için tasarlanmış, ıslak ortamlarda üstün koruma sağlayan iç ve dış tabanlı sandalet ve terlikler farklı renk seçenekleriyle de yazın gözdelerinden olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT