Theorie de Denizden Gelen Şıklık

Alışveriş Alışveriş Rehberi Theorie de Denizden Gelen Şıklık

Tarihler: 19 Temmuz 2012 Perşembe ~ 19 Eylül 2012 Çarşamba

Firma: Theorie

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2012 ~ Eyl 19, 2012

Yedi denizleri aşmak uzak bir hayal olsa da, Theorie 2012 yaz koleksiyonundaki deniz tutkusunu yansıtan Marine grubu, denizin vazgeçilmezlini, detaylara taşıyarak deniz severlere ithaf ediyor. Uçsuz bucaksız mavilikleri, serin rüzgarlarını tasarımlarına taşıyan modelleri ile, oldukça özgür hissetiriyor. Mavi, lacivert, beyaz ve kırmızının vazgeçilmez uyumu, tek renkli t-shirtlere ve gömleklere işlenmiş detaylardaki denizci çizgileri ile dikkat çekiyor. Erkekleri sportif bir görünüme kavuşturan t-shirtler ve rahatlığı ile ön plana çıkan bermudalar ve pantolonlar, bu yaz erkekleri hiç olmadığı kadar rahat ettiriyor. Theorie Marine grubu, spor ve şık çizgileriyle iddialı .

Yazın tüm renklerine hakim olan renk seçenekleri ile A'dan Z'e bir erekeğin ihtiyacı olana tüm ürün guruplarına hitap eden Theorie yi ziyaret etmeden geçmeyin. Pantolondan gömleğe, ceketten takıma ve ayakkabıya, kadar uzanan geniş ürün yelpazesi ile pek çok trendy ürünü bulabilirsiniz. Theorie modelleri, rahatsız etmeyen uyumlu kesimleri, leke tutmayan, geç buruşan, kolay ütülenen tiril tiril özel kumaşlara sahip koleksiyonları ve bağımlılık yapan konforuyla erkeklerin bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor. Theorie 20 kendi mağazalar zinciri yanısıra, Türkiye geneli 350 satış noktasında sizleri bekliyor. Theorie ürünlerini www.teoritekstil.com.tr den görebilir ve mağazalara ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT