Timberland'da Yeni Yıl Heyecanı

Timberland'da Yeni Yıl Heyecanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Timberland'da Yeni Yıl Heyecanı

Tarihler: 13 Kasım 2017 Pazartesi ~ 13 Ocak 2018 Cumartesi

Firma: Timberland

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2017 ~ Oca 13, 2018

Yılın en heyecanlı gününü, evlerin keyifli atmosferinde veya sokakların eğlenceli yansımalarında geçirecek olan erkekler rotasını Timberland tasarımlarına doğru çeviriyor.Erkeklere yeni yılın ilk dakikalarında verilecek özel hediye alternatifleri arasında da ön plana çıkan markanın geniş hazır giyim ve ayakkabı koleksiyonu, hediye telaşına da bir son veriyor.

Ekoseli gömlekler, trikolar, puf ve 3 katmanlı montlar, kış aylarının kurtarıcısı, bir Timberland klasiği olan sarı botlar ve yelekler erkeklere verilecek en güzel hediyeler arasında başı çekiyor.

Erkekler, kış koleksiyonunda yer koyu renkli jeani, lacivert, kırmızı ekose desenlerden oluşan gömlek ve 3 katmanlı haki rengi mont ile tamamlayarak yılbaşı akşamın en cool ismi oluyor.

Yeni yıla evinin sıcak atmosferinde girecek olan erkekler de tercihini markanın; triko, sweatshirt ve pötikareli gömleklerinden yana kullanıyor. Şehrin renkli sokaklarında kutlamalara eşlik edenler ise markanın puf montlarıyla yeni yıla sıcacık bir giriş yapıyor.

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT