Tıraşını Seç; Güç Seninle Olsun!

Tıraşını Seç; Güç Seninle Olsun!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tıraşını Seç; Güç Seninle Olsun!

Tarihler: 20 Aralık 2017 Çarşamba ~ 20 Şubat 2018 Salı

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2017 ~ Şub 20, 2018

Star Wars efsanesinin son filmi Son Jedi, Philips’in Star Wars serisi tıraş makinaları ile hayat buluyor. Gücü ele geçirmek isteyenler, Captain Phasma ve R2D2’dan esinlenerek hazırlanan seri ile tıraşını seçiyor!

Kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken Philips, Star Wars’un son filmi Son Jedi’a ithafen, serinin efsanevi karakterleri Captain Phasma ve R2D2 ile kullanıcıları kendi tıraşlarını seçmeye davet ediyor.

Serinin ComfortCut bıçakları, yakın tıraş sağlarken, cildi kesiklerden ve çizikten koruyor. Kendiliğinden bilenen 27 farklı bıçağa sahip olan SW5710/47 ve SW 3700/07, dakikada 56 bin kesim hareketi ile çıkış yönünden bağımsız olarak geride tüy bırakmıyor; hızlı, konforlu ve güvenli tıraş deneyimi yaşatıyor.

Serinin krom zırhlı savaşçısı SW5710/47, Aquatec teknolojisi sayesinde ister kuru ister ıslak tıraşın keyfini çıkarmaya olanak tanıyor. 5 boyutlu oynar başlıklar, boyun ve çene hattında yakın bir tıraş sunarken, SmartClick Hassas Düzeltici, mükemmel bıyık ve favori şekillendirmesi sağlıyor.

Hızlı şarj ile 5 dakikada bir kez tıraş olabilecek kadar enerji depolayabilen SW5710/47, 1 saatlik şarj ile yaklaşık 17 tıraş olunabilecek, 50 dakikalık kablosuz ve konforlu kullanıma imkan veriyor.

R2D2’nun fonksiyonelliğinden esinlenilen tasarımı dolayısıyla kendi üzerinde yer alan Hassas Düzelticisi ise şekil verme ve düzeltmede kullanım kolaylığı sunuyor. Yalnızca kablosuz modda çalışan SW3700/07, sekiz saatlik şarjı ile 40 dakikadan fazla kullanım sağlıyor.

Başlıkları çıkarılarak su ile kolayca temizlenebilen ve 2 yıl garantili Philips Star Wars Tıraş Makinesi Serisinin iki ürünü SW5710/47 569,99 TL, SW3700/07 ise 339,99 TL tavsiye edilen satış fiyatları ile Star Wars tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT