Torium’dan 3. Yaşımızda 3 Juke Hediye Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Torium’dan 3. Yaşımızda 3 Juke Hediye Kampanyası

Tarihler: 11 Eylül 2013 Çarşamba ~ 31 Aralık 2013 Salı

Firma: Torium

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2013 ~ Ara 31, 2013

‘Bir Alışveriş Bir Eğlence’ konsepti ile alışveriş dünyasında farklılık yaratan Torium, 3’üncü yaşında da ziyaretçilerine eğlenceli fırsatlar sunmayı sürdürüyor. Torium, “3. Yaşımızda 3 Juke Hediye” Kampanyası ile, ziyaretçilerine her 75 TL’lik alışverişte 3 adet Nissan Juke ‘tan birini kazanma şansı sunuyor. Her ay alışveriş merkezinde yapılacak çekiliş, o ayın şanslı ziyaretçilerini belirleyecek.

Sahip olduğu mağaza karmasının yanı sıra Türkiye’nin ilk kar merkezi ‘Snowpark’ ile alışveriş ve eğlence anlayışında farklılık yaratan Torium AVM, 3’üncü yaşına özel yeni kampanyası ile ziyaretçilerini uzun soluklu heyecanlı bir alışveriş deneyimine davet ediyor. Torium’da yıl sonuna kadar geçen süre içerisinde tek seferde yapılacak her 75 TL’lik alışveriş, 3 adet Nissan Juke marka araç kazanma fırsatı sunuyor.

Torium Alışveriş Merkezi içerisinde marketten elektroniğe, giyimden aksesuara kadar tüm mağazalarından gerçekleştirilen 75 TL’lik alışveriş, çekilişe katılma hakkı sağlıyor. Yapılan 2’inci 75 TL’lik alışveriş ise, 2’nci kez çekilişe katılma hakkını getirirken, katılımcıların kazanma şansını artırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT