Toshiba Camileo X-Sports Spor Kamera ile Tanışın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Toshiba Camileo X-Sports Spor Kamera ile Tanışın

Tarihler: 13 Kasım 2013 Çarşamba ~ 13 Ocak 2014 Pazartesi

Firma: Toshiba

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2013 ~ Oca 13, 2014

Hareket halinde bir yaşam için tasarlandı.

• Ultra-geniş açılı lens ve dahili 2.0” LCD ekranlı spor kamera
• 60 m’ye kadar su geçirmez sağlam kasa ve daha kolay kontrol için kol bandı şeklinde uzaktan kumanda

Kullanıcıların kamerayı farklı etkinlikler ve spor dalları için farklı şekillerde kullanabilecekleri takılabilen bağlantı aksesuarları

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, yeni 5.08cm (2.0”) dahili LCD ekranlı spor kamera Camileo X modelini duyurdu. Camileo X tatil anılarını paylaşan bir aile, önemli bir konseri kaydeden bir müziksever, spor meraklıları ya da adrenalin tutkunları gibi farklı merak ve tutkulara sahip kullanıcıların tüm aksiyon dolu anlarını kaydetmek için geliştirildi.

Suya, kara ve darbelere karşı dayanıklı60 metreye kadar etkin suya dayanıklı gövdeye sahip Camileo X-Sports bisiklet, yüzme, kayak ve snowboard gibi sporlarda sudan ıslanma endişesi olmadan kullanım kolaylığı sağlıyor. Su geçirmez kasası olmadan Camileo X-Sports 1,5 metreye kadar düşmelere karşı dayanıklı olduğundan kullanıcılar cihazın kolayca düşebileceği veya darbe alabileceği spor veya etkinliklerdek ullanım keyfini sürebiliyorlar.

Hands-free uzaktan kumanda
Kola takılan uzaktan kumanda ile kullanıcılar kamerayı elde tutmaya gerek kalmadan veya gözlerini sahadan, dalgalardan veya tırmanılan kayadan ayırmadan cihaz üzerinde istediği kontrolü sağlayabiliyor. Uzaktan kumandanın LED arayüzü Camileo X-Sports kameranın durumunu farklı ışık kombinasyonları ile gösteriyor ve kullanıcıların fotoğraf ve video modları arasında anında geçiş yapabilmelerine imkan tanıyor. 3 metreye kadar su geçirmezlik, 1,5 metreye kadar darbeye dayanıklılık ve 5 saate kadar pil ömrü ile bu sağlam ve kullanışlı kumanda her an elinizin altında ve aksiyon için hazır.

Kullanışlı bağlantı aksesuarlarında geniş seçenekler
Camileo X-Sports pek çok özelliği barındıran uygun maliyetli bir aksiyon kamera olarak karşımıza çıkıyor. İlave aksesuarlar ile Camileo X-Sports kolaylıkla diğer ekipmanlara bağlanabiliyor. Düz klips ve yapışkan tutacak ile snowboard, bisiklet veya sörf esnasında kaska veya sörf tahtasına bağlanabiliyor. Alternatif olarak, akıcı bir görüntü kaydı için bisikletin yanına ya da arkasına monte edilebiliyor. Camileo X-Sports darbeye dayanıklı kamera ayrıca ilave esneklik ve daha profesyonel görünümlü sonuçlar için su geçirmez kasa olmadan tripod’a bağlanabiliyor. Kafa bandı ve göğüs bandı gibi diğer opsiyonel bağlantı aksesuarları da mevcut.

Videoları ve fotoğrafları kablosuz olarak yükleyin
Wi-Fi® özellikli Camileo X-Sports Toshiba’nın kendi ‘Wi-Fi Connect’ uygulaması kullanıldığında kullanıcıların kamerayı akıllı telefon ya da tabletlerinden kontrol edebilmelerine imkan veriyor. Cihaz en iyi açıyı bulmak için vizör olarak kullanılabileceği gibi uygulama sayesinde objelere yakın ya da uzak zoom yapabilmek, içerik oynatabilmek ve daha fazla esneklik için ayarları düzenleyebilmek mümkün. Uygulama ayrıca video ve fotoğrafları Facebook ve YouTube® gibi sosyal ağlarda arkadaşlarla paylaşabilmek için hızlı ve kolay erişim sağlıyor.

Aksiyonun her detayını kaydedin
Camileo X-Sports tam ekran görüntü kaydedebilmek için ultra-geniş açı lense ve saniyede 60 kareye kadar Full HD 1080p çözünürlüğe ve yüksek performanslı CMOS sensöre sahip. Ayrıca 5.08cm (2.0”) gömük LCD ekranda tüm detaylar net olarak görüntülenebiliyor. Kullanıcılar fotoğraf çekmeyi, video kaydetmeyi yada her ikisini de aynı anda yapmayı tercih edebiliyorlar. Fotoğraflar sürekli olarak, seri halinde veya zaman aralıklı olarak çekilebiliyor, aksiyon sahneleri ise döngüsel (looping video) olarak kaydedilebiliyor. Elektronik Görüntü Stabilizörü hareket halindeki görüntüyü stabilize etmeye yardımcı olurken, küçük ancak sağlam tasarımı tüm zorlu koşulların altından kalkabiliyor. Dahili micro-SD, mini-HDMI ve micro-USB girişleri sayesinde kullanıcılar, kaydedilmiş içerikleri görüntüleyip transfer edebiliyorlar, aynı zamanda HD özellikli televizyona bağlayarak büyük ekranda seyredebiliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT