Toshiba Yeni Satellite Pro Serisini Sunar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Toshiba Yeni Satellite Pro Serisini Sunar

Tarihler: 08 Haziran 2012 Cuma ~ 08 Ağustos 2012 Çarşamba

Firma: Toshiba

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2012 ~ Ağu 8, 2012

Toshiba, iş ihtiyaçlarına uygun tasarlanmış geniş dizüstü bilgisayar seçenekleri sunan Satellite Pro serisini yeniliyor.

Satellite Pro L ve Satellite Pro C serileri rahat taşınabilir, çok yönlü ve masaüstü bilgisayarların yerini tutacak güçlü dizüstü modellerdir.

Toshiba – TNB A.ş Görüntü Sistemleri Satellite Pro iş amaçlı dizüstü bilgisayarlarının yeni serisini duyurdu. Yeni Satellite Pro L ve Satellite Pro C serileri, küçük işletme ve ofisler ve güvenilir tam donanımlı dizüstü bilgisayar arayan serbest çalışanlar için idealdir. En yeni işlemci ve yüksek hızlı ara yüzleri ile desteklenmiştir ve mükemmel bir değeri temsil eder. Her iki seri de 15.6’’ ve 17.3’’ ekran boyutuna sahip modellerin yanı sıra, taşıması rahat 13.3’’ ekran boyutuna sahip dizüstü bilgisayarlar da mevcuttur.

Satellite Pro L serisi: küçük işletme ve multimedya özellikleri

Satellite Pro L serisi, gelişmiş iş özelliklerine sahip taşınabilir bilgisayarlar arayan küçük işletme ve ofisler için uygun bir çözümdür. Satellite Pro L serisinde üç farklı model bulunmaktadır: 13.3’’ ekran boyutuna sahip küçük ve hafif L830 modeli, sık sık seyahat eden, dolayısıyla performansından ödün vermeden, hafif taşınabilir bir cihaz arayan kullanıcılara hitap eder. 15.6’’ ekran boyutuna sahip L850 modeli ise ofiste ya da hareket halinde günlük işlerinizi idare etmenize yardımcı olacak dengeli ve çok yönlü bir cihaz sunar. 17.3’’ HD+ ekrana sahip L870 modeli genel iş yetenekleri ve multimedya özellikleri ile masa üstü bilgisayarın yerini tümüyle alabilecek bir cihazdır.

Satellite Pro C serisi: gerçek değer sunan iş amaçlı güvenilir bir dizüstü bilgisayar

IT bütçesi kısıtlı olan küçük ofis ve işletmeler için, Satellite Pro C serisi dizüstü bilgisayarlar işlem gücü ve güvenilirlikten ödün vermeksizin ideal bir seçimdir. 15.6’’ ekran boyutuna sahip C850 modeli hem ofis hem de mobil kullanım için güvenilir, dengeli bir dizüstü bilgisayar arayan, zaman zaman seyahat eden kullanıcılara hitap eder. 17.3’’ ekran boyutuna sahip C870 modeli masaüstü bilgisayar yerine ofis kullanımı için tasarlanmış bir dizüstü bilgisayardır.

İş ağlarına yüksek-hızlı erişim

Yeni Satellite Pro serisi, yüksek-hızlı veri alışverişi için işletme kullanıcılarının gereksinimlerini karşılayan zengin bağlantı noktası seçenekleri sunar. Saniyede 5 gigabit'e kadar veri transferi sağlayan ve harici hard disk sürücülerinde çok hızlı veri yedekleme yapan USB 3.0 girişi bulunur. Ayrıca düşük enerji özelliği, Bluetooth ve akıllı telefon kablosuz bağlantı özelliği mevcuttur. Son ama en önemlisi; yüksek-hızlı WLAN ara yüz (802.11b/g/n) desteği yüksek veri hızı sunar ve Gigabit LAN girişi şirket ağlarına geniş bant erişimi sağlar.

Uyumlu görünüş ve his sunan modern tasarım

Satellite Pro İş amaçlı dizüstü bilgisayarlar, parlak bir dış görünüş veren şık bir dizayna sahiptir. C serisi modellerin her ikisinde de çapraz çizgili cilalı siyah renkli kasa kullanılmıştır; L serisi, çapraz çizgili parlak gümüş renkte tasarlanmıştır; kapak ve avuç dayama (palm rest) bölgesinde parmak izine karşı dirençli cila kullanılmıştır.

İddialı kullanıcılar için geniş aksesuar seçenekleri

Toshiba, yeni iş amaçlı dizüstü bilgisayarların tasarımına uygun fareler dahil geniş aksesuar ve opsiyon seçenekleri sunar. USB yerleştirme istasyonu Dynadock™ U3.0 dizüstü bilgisayarların fare, monitör, klavye, yazıcı veya harici HDD gibi donanımlarla bağlantısını sadece tek bir kablo ile kolayca kurar. Toshiba, ayrıca, üç farklı seride taşıma çantasını da kullanıcıların seçimine sunuyor. Essential serisi çantalar fonksiyonel ve şık tasarımları ile cazip fiyatlı çanta ve sırt çantaları olarak da kullanılabiliyor. Advantage serisi trolley çantalar sırt çantalarını da kapsıyor; kalite, şık tasarım ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Premium tasarıma sahip ve özel malzemeden yapılmış dizüstü bilgisayar çantası arayan müşterilerimizin taleplerini Premium serisi en iyi şekilde karşılayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT