Toughbook CF-20'nin En Yeni Modelini Tanıttı

Toughbook CF-20'nin En Yeni Modelini Tanıttı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Toughbook CF-20'nin En Yeni Modelini Tanıttı

Tarihler: 14 Şubat 2018 Çarşamba ~ 14 Nisan 2018 Cumartesi

Firma: Panasonic

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2018 ~ Nis 14, 2018

Panasonic bugün her yönüyle sağlamlaştırılmış ve ayrılabilen en yeni notebook modelini tanıttı. Panasonic bu ürünüyle mobil kurumsal bilişime eşi benzeri olmayan performans, gelişmiş güvenlik ve üstün kullanılabilirlik özellikleri kazandırıyor. İlk olarak 2015’te piyasaya sürülen Toughbook CF-20, hala ilk ve tek 10.1’’, tamamıyla sağlamlaştırılmış ve ayrılabilen bir tablete sahip olan notebook olma unvanına sahip. Böylece yarı-sağlamlaştırılmış ve ikisi bir arada ayrılabilen cihazlar üretmeye devam eden Panasonic’in sağlamlaştırılmış mobil bilişim pazarındaki liderliği de gözler önüne seriliyor.

Gelişmiş Panasonic Toughbook CF-20, 7. Jenerasyon Intel® CoreTM vProTM işlemci teknolojisi sayesinde daha düşük güç tüketimiyle daha yüksek performans sunuyor. İkisi bir arada cihazların standart klavye alanında yer alan ve tek başına tableti 8,5 saat boyunca çalıştırabilen ikinci bir batarya sayesinde batarya ömrü artık 17 saate kadar uzayabiliyor. Bu yeni iki özellik göz önünde bulundurulduğunda yeni geliştirilmiş CF-20 gözle görülür derecede yükselmiş bir performans ve kelimenin tam anlamıyla iki kat batarya ömrü sunuyor.

Bunlara ek olarak Panasonic, Windows Hello destekli ön kamerasının yanı sıra kızılötesi sensörü ve LED ekranıyla gelişmiş kullanıcı giriş güvenliğini geliştirdi. Bu özellikleri bir arada kullanabilen kullanıcılar, kendilerinin 3 boyutlu bir resmini oluşturduklarında, kullanıcı adı veya şifre bilgileri yerine kullanıcı girişi sırasında bu resim ile kendi yüzlerini eşleştirerek cihazlarını kullanabiliyorlar. Cihaz aynı zamanda çıkarılabilen SSD* ve TPM 2.0 içeriyor. Böylece sağlam bir veri koruması sağlanabileceği gibi ayrı bırakılan cihazın verilerinin şifrelenip şifrelerinin çözülmesi için çok gerekli bir donanıma da sahip oluyor ve şirket ortamında daha da çok güvenlikle birlikte kritik kamu ve savunma sanayisine de destek sağlayabiliyor.

Yeni özellikler arasında sadakat kartları, ehliyetleri ve üyelik kartları ve benzerlerini okuyabilen manyetik çizgi okuyucu da bulunuyor. Ve son olarak, dikkat çeken iyileştirmeler sayesinde arka kamera, karanlık ortamlarda bile daha yüksek resim kalitesine sahip keskin fotoğraflar oluşturabiliyor. Bu zengin özellikler ile birlikte eldivenle bile çalışabilen dokunmatik ekran, özel üretim araç montajı ve masaüstü bağlantı noktası çoklayıcıyla Panasonic Toughbook CF-20’nin mobil kurumsal cihazlar arasında eşi benzeri bulunmuyor.

Çok yönlülüğün son noktası

6 farklı kullanım moduyla Panasonic Toughbook CF-20, kurumsal kullanımda geniş bir yelpazeye sahip. Cihaz, sıradan bir notebook olarak veya sunum modunda çalışabiliyor. Ekranı üstüne katlandığında ise çevrilebilen modda tablet olarak veya tableti çıkararak kullanılabiliyor. Bunlarla birlikte, bütün halindeyken duvara asılarak ve el üstünde taşınarak da kullanılabiliyor. Son olarak araç modunda hareket halindeyken kullanılabilmek için araca monte edilebiliyor.

Bu cihazın kullanılması planlanan sektör ve kitleler arasında sigorta eksperleri, filo yönetimi ve araç kiralama, saha çalışanları, kamu hizmetleri ve telekomünikasyon bakım ve hizmet teknisyenlerinin yanı sıra devlet daireleri, savunma ve acil servisler yer alıyor.

Panasonic Toughbook CF-20 ile birçok sektörü kapsarken müşteriye uyarlanabilmesi sayesinde cihaz nasıl kullanılırsa kullanılsın maksimum esneklik elde ediliyor olması çok yönlülüğünün önemli bir noktası olarak karşımıza çıkıyor.

Kristal berraklık/netlik

Panasonic Toughbook CF-20’de 10.1’’ büyüklüğünde, 10 parmak algılayabilen çoklu dokunmatik WUXGA (1920 x 1200 piksel) ekran bulunuyor. Eldiven kullanan çalışanlar için uyumlu olan cihazda son model IPS panel teknolojisi bulunuyor. Böylece kullanıcılar dışarıda 800cd/m2’ye varan ışıkta dahi cihazı kullanabiliyor. Buna ek olarak cihaz, sayısallaştırıcı kalem opsiyonuyla elverişsiz hava koşullarında bile dokunmatik ekranında daha fazla kesinlik arayanlar için çok önemli bir özellik sunuyor.

Birinci kalite performans

Panasonic Toughbook CF-20 Intel® CoreTM i5-7Y57 vProTM işlemci teknolojisinden (4MB önbellek, Intel® Turbo Boost Technology sayesinde 3.3 GHz’e kadar yükselebilen 1.2 GHz işlemci), fansız tasarımından, Intel® HD Graphics 615, 8GB RAM, 256GB SSD ve bütün içeriklerine sahip Widows 10 işletim sisteminden güç alıyor.

En gelişmiş iletişimci

Hareket halindeki çalışanların her zaman iletişim içinde olmaları için Panasonic Toughbook CF-20, önünde bulunan stereo mikrofonlu 2MP Windows Hello web kamerasıyla, belgeseller için de arkasında bulunan 8MP kamerayla donatıldı. Ofis ve işgücü yönetim sistemleriyle bağlantı için 4G LTE ve hatasız navigasyon için de son model U-Blox 8 GPS opsiyonu da içeriyor.

Destek yelpazesi

Panasonic Toughbook CF-20’yle birlikte piyasaya sürülecek geniş yelpazeli aksesuarları da bulunuyor. Bu aksesuarlar sayesinde hareket halindeki kullanıcının verimi en üst seviyeye çıkacak.

Cihazın ince ve özel üretim araç montajı isteğe bağlı olarak araç içinde dahi en güçlü iletişim sinyalleri elde etmek için antenler arası geçiş imkânı da bulunuyor. Bağlantı noktası çoklayıcıyla kullanıcılar cihaz takılı durumdayken bütün özelliklerini kullanabiliyor. Klavyeli parçası monteliyken tablet çıkarılarak kullanılabiliyor. Cihaz aynı zamanda depolama modunda kilitlenebiliyor. Böylece CF-20’yi güvenli tutarken katlanabilir modda da işlev görüyor, GPS fonksiyonlarına erişilebiliyor.

Şık masaüstü bağlantı noktası çoklayıcısı, Panasonic Toughbook CF-20’nin yüksek performanslı masaüstü bilgisayar olarak çalışmasını sağlıyor. Dört yuvalı şarj cihazı, birçok bataryayı aynı anda şarj edebildiği için zaman tasarrufu sağlarken büyük kurumlar için de ideal hale geliyor.

Sağlam ama kullanıcı dostu

Panasonic Toughbook CF-20, sağlamlık mirasını devralırken magnezyumun yanı sıra IP65 ve MIL-STD 810G derecelerine sahip tasarımı onu açık havada kullanım için ideal yapıyor. Bunlarla birlikte Toughbook’un bu son jenerasyonu, notebook modunda 1,89 kg ve 950g ayrılabilen tablet ağırlıklarıyla sektör ortalaması olan 2 kg’nin çok aşağısında bir ağırlığa sahip olarak daha önce hiçbir Toughbook cihazının olmadığı kadar mobil oluyor.

Birleştirilmiş tutacağı, cihazı anında portatif yapıyor ve kullanıma hazır hale getiriyor. Bununla birlikte bir önceki jenerasyona kıyaslandığında %8 daha büyük klavye alanına sahip olan bu cihaz veri girişlerini daha da kolaylaştırıyor.

Panasonic Toughbook CF-20 notebook standart 3 yıl süren garantiye sahip ve Mart 2018’de satışa sunulacak. Fiyatının ise XXX + KDV olması bekleniyor.

*2018 yazının sonundan itibaren kullanıma sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT