Toughbook CF-54’ün En Yeni Versiyonu

Toughbook CF-54’ün En Yeni Versiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Toughbook CF-54’ün En Yeni Versiyonu

Tarihler: 05 Nisan 2016 Salı ~ 05 Haziran 2016 Pazar

Firma: Panasonic

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2016 ~ Haz 5, 2016

Toughbook CF-54’ün en yeni versiyonunun satışa sunulmasıyla dünyanın en hafif ve en ince yarı dayanıklı dizüstü bilgisayarının* performansı daha da arttı.

Panasonic Toughbook CF-54 mk2, en yeni sürüm Windows 10 Pro işletim sistemi ve daha yüksek performansla geliyor.

Panasonic Toughbook CF-54 dizüstü bilgisayarın en yeni versiyonu tanıtıldı. Dünyanın en hafif ve en ince yarı dayanıklı dizüstü bilgisayarı* yeni versiyonla birlikte artık çok daha yüksek performans sunacak. Panasonic Toughbook CF-54 mk2, daha yüksek performans ve en yeni Windows 10 Pro işletim sistemiyle yarı dayanıklı kategorisini yeniden tanımlamayı sürdürüyor.

Yüksek işlem gücü ve grafik performansı bu hafif, ince ve şık görünümlü dizüstü bilgisayarı mobil çalışanlar için ideal bir ürün haline getirirken, dayanıklı tasarım, esnekliği yüksek konfigürasyon seçenekleri ve çoklu girişler Panasonic CF-54’ü mavi yakalı çalışanlar ve saha çalışanları için en uygun araç yapıyor. Örneğin Panasonic Toughbook CF-54, otomotiv ve profesyonel hizmet sektörlerinde ihtiyaç duyulan Ar-Ge ve teşhis gereksinimlerini karşılarken, saha hizmeti veren profesyonellerin tamir ve bakım ihtiyaçlarına da yanıt veriyor. Sigorta, mimarlık, kamu hizmetleri ve kamu güvenliği personeli gibi mobil çalışma tarzını benimseyen çalışanlara da önemli avantajlar sunuyor.

Kategoride lider gelişimler
En son sürüm Panasonic Toughbook CF-54 dizüstü bilgisayar, 6’ncı nesil Intel® Core™ i5-6300U vPro™ işlemcisi (3 MB önbellek, 2.4 GHz ila 3.0 GHz, Intel® Turbo Boost teknolojisi) ile kendi kategorisindeki rakiplerine kıyasla daha yüksek performans sunarken daha az güç tüketiyor. Bilgisayarın yükselen grafik performansını Intel® HD Graphics 520 GPU sağlıyor. Cihazın Full HD versiyonu daha da yüksek grafik performansı için AMD FireProTM M5100 ekran kartı*1 seçeneği sunuyor.

Windows 10 Pro işletim sisteminin en yeni sürümü cihaza önceden yüklenmiş bulunuyor ve Windows 7 Professional’a sürüm düşürme haklarının yanı sıra Windows 7 Skylake sistem desteği de sunuyor*2. Intel® Dual Band Wireless-AC 8260 WLAN ve Version 4.1 1’inci sınıf Bluetooth ile en güncel iletişim becerileri de sunuluyor.

Panasonic Avrupa Kurumsal Mobil Çözümler Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Jan Kaempfer, yeni versiyon ile ilgili şu görüşü paylaşıyor: “Toughbook CF-54, yarı dayanıklı dizüstü bilgisayar kategorisindeki rakiplerini bir hayli geride bırakıyor. Şık tasarımı, dayanıklılığı, gücü ve esnekliği ile mobil olarak yoğun şekilde çalışan bir yönetici ya da sahada çalışan bir servis mühendisinin ellerinde adeta evdeymiş gibi performans gösteriyor.”

Kristal netliğinde görüntü seçenekleri
14” görüntüleyici HD (1366x768), Full HD (1920x1080) ya da kapasitif çoklu dokunmatik Full HD ekran seçenekleriyle birlikte geliyor ve farklı kullanım ihtiyaçlarına yönelik netlik ve görsel ayrıntı seviyesini sağlıyor.

Esnek ve modüler tasarım
Dizüstü bilgisayarların, boyutlarının küçülmesiyle daha az esnek hale geldiği bir dünyada Panasonic’in kurumlara sunduğu en büyük avantajlardan biri esnek ve modüler tasarım oluyor. Opsiyonel konfigürasyon alanı sayesinde*1 müşteri gereksinimlerine bağlı olarak bir DVD sürücüsü, ikinci pil, PC kart girişi, USB anahtarı ya da akıllı kart okuyucu konfigüre edilebiliyor. Bunun yanı sıra ikinci LAN, dayanıklı USB, özel GPS ya da dördüncü USB 2.0 girişi olarak kullanılabilecek ayrı bir konfigürasyon portu da sunuluyor.*1

Bir lokasyondan diğerine sürekli hareket halinde olan mobil çalışanlar için bağkantı çeşitliliği de büyük önem taşıyor. En yeni Toughbook CF-54 versiyonu standart LAN portu, veri projektörleri ve ekranlar için VGA*1 ve HDMI, geleneksel sistemlere bağlantı için True Serial port*1, USB 3.0 ve 2.0 portları*1 ve SD kart girişinin de aralarında bulunduğu çeşitli arayüzlerle birlikte geliyor. Cihazın diğer özelliklerinin arasında araca ya da masaüstüne bağlantı için bağlayıcı, 4G LTE*1 bağlantı seçeneği, anten üzerinden çift geçiş*1, temassız akıllı kart okuyucu *2 ve parmak izi okuyucu*3 yer alıyor.

HD model ve Full HD modeller (dokunmatik ekranlı ve dokunmatik ekransız) 256GB SSD’yi standart olarak sunuyor. Kamera seçenekleri arasında yer alan 2 megapiksel web kamerası*1, her türlü yerleşim ve ortamdan videolu iletişim imkânı tanıyor. Cihazın ayrıca karanlıkta kullanıma yönelik arka aydınlatmalı*1 klavyesi bulunuyor.

Yarı dayanıklılıkta sınıfının en iyisi
Toughbook CF-54 her ne kadar yarı dayanıklı cihaz sınıfına girse de dört cephesinde bulunan magnezyum kaplamasıyla kendi sınıfının en iyi korunan cihazı haline geliyor. Klavye ve görüntüleyici alanlarının tamamı sıvı dökülmelerine karşı korunurken petek tasarımı kapağıyla da çarpmalara ve darbelere karşı maksimum düzeyde korunuyor. Cihaz, 76cm yükseklikten düşmeyi atlatabilecek koruma seviyesine sahip. Kullanım kolaylığına yönelik olarak da entegre taşıma kulbu avantajını sunuyor. Kulp, talebe göre kullanıcı şirketin logosu ile süslenebiliyor. CF-54, dayanıklılığı sayesinde Panasonic’ten onaylı üçüncü parti araç montaj aksesuarları kullanılarak araca monte edilebiliyor.

11 saat*4 ömre sahip tek pil ile bu üretkenlik makinesi günümüzün yoğun mobil çalışma hayatının hızına kolaylıkla yetişiyor. Çalışma esnasında pil değiştirme seçeneği sayesinde de pil değişim anlarında cihazı kapatmak gerekmiyor. Toplam pil ömrünü 18 saate*4 çıkaran ikinci bir pil ekleme seçeneği de bulunuyor.

Gönül rahatlığı
Tüm Toughbook cihazları, tasarlandığı gibi kullanılan sistemlerdeki donanım hatalarını kapsayan üç yıllık garantinin yanı sıra beş yıllık yedek parça garantisi ile birlikte geliyor. Ek yükseltme servisleri şöyle sıralanıyor: Ürün Garantisi Uzatma (4’üncü/5’inci yıllar), Kaza Sonucu Hasar Garantisi, Pil Garantisi (3/4/5’inci yıllar) ve HDD Garantisi).

Toughbook CF-54 mk2, HD, Full HD ve Full HD dokunmatik ekran modelleriyle Mart ayı sonunda satışta olacak.

Daha fazla bilgi için: www.toughbook.eu

* 31 Mart 2016 itibarıyla yarı dayanıklı clamshell dizüstü bilgisayar (14.0 inç LCD ya da daha büyük ekranlı) kategorisi için geçerlidir. CF-54 mk2 29,9mm kalınlığa ve 2,1 kg ağırlığa sahiptir.
*1Opsiyoneldir.
*2 http://windows.microsoft.com/en-us/windows/skylake-support
*3 Temassız kart okuyucu ve parmak izi okuyucu seçeneklerinden birinin seçilmesiyle özel olarak konfigüre edilir.
*4 MobileMark® ölçümüne dayanmaktadır. Veriler kullanım koşullarına göre değişebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT