Toyzz Shop’ tan Yarıyıl Tatilinde de Kitap Okumaya Anlamlı Destek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Toyzz Shop’ tan Yarıyıl Tatilinde de Kitap Okumaya Anlamlı Destek

Tarihler: 21 Ocak 2013 Pazartesi ~ 27 Ocak 2013 Pazar

Firma: Toyzz Shop

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2013 ~ Oca 27, 2013

Yoğun geçen bir dönemin ardından çocuklarda ve ailelerinde karne heyecanı başladı. Bütün dönem yoğun ders çalışma temposunun ardından kısa süreli bir mola verecek olan çocuklar 2 haftalık sömestr tatiline girmek üzereler. Çocuklar karnenin heyecanını yaşarken ailelerde karne hediyelerini hazırlamaya başladı.

Yarı yıl tatilinde çocuklar daha fazla kitap okusun diye tanınmış oyuncak markası Toyzz Shop 19-27 Ocak tarihleri arasında tüm kitaplarda %30 indirim yapıyor.

“Kitap okuma oranının düşük olduğu ülkemizde teknolojinin hayatımıza iyice girmesiyle okuma oranları daha da düştü ve çocuklar artık neredeyse kitap okumuyor” diyen Toyzz Shop Pazarlama Müdürü Ayça Candoğan Zengin “çocukları kitapla ödüllendirmenin ve kitap okumaya özendirmenin aydınlık bir geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu” dile getirdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT