Toyzz Shop’ta Alışveriş Festivali Başladı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Toyzz Shop’ta Alışveriş Festivali Başladı!

Tarihler: 15 Haziran 2012 Cuma ~ 29 Haziran 2012 Cuma

Firma: Toyzz Shop

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2012 ~ Haz 29, 2012

Oyuncak denilince akla gelen ilk marka olan Toyzz Shop İstanbul ve Ankara Shopping Fest boyunca bu illerde saat 20:00 den sonra yapılan her 75 TL.’lik alışverişe 10 TL.’ lik çek hediye ediyor. Üstelik kazanılan hediye çeki hiçbir koşul olmadan anında kullanabiliyor, hediye anında oyuncağa dönüşebiliyor.

Shopping Fest’in perakende piyasasına canlılık getirdiğini ifade eden Toyzz Shop Satış Müdürü Kadriye BOZBEY, geçtiğimiz yıl alışveriş festivali sadece İstanbul’da yapılmıştı ve tüketicinin yoğun ilgisi olmuştu.

Bu yıl Ankara’da da var. Alışveriş ile eğlence bir araya geliyor ve bu farklı bir sinerji yaratıyor dedi. Ayrıca Bozbey, bu yıl tatil hazırlıklarının başladığı dönemde yapılan alışveriş festivali, tüketicinin de kampanyalardan haberdar olması ve maksimum yararlanması için bir fırsattır diye sözlerine ekledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT