Türk Kahvesi’ne Simit Sarayı İmzası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Türk Kahvesi’ne Simit Sarayı İmzası

Tarihler: 02 Eylül 2014 Salı ~ 02 Kasım 2014 Pazar

Firma: Simit Sarayı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2014 ~ Kas 2, 2014

Geleneksel tatların modern adresi Simit Sarayı, odun ateşinde kavrularak hazırlanan eşsiz bir tada sahip olan Türk Kahvesi’ni şık ambalajı içinde sunuyor.

Farklı lezzetleri ve sunumları kadar ambiyansıyla da dikkat çeken Simit Sarayı, geleneksel tat Türk Kahvesi’ne kendi yorumunu katarak, hem tadıyla hem de kokusuyla dost sohbetlerini taçlandırıyor.

“Bir kahvenin kırk yıl hatırı var” mottosuyla odun ateşinde kavrularak hazırlanan, keyif anlarının vazgeçilmez lezzeti, Türk Kahvesi, Simit Sarayı’nın üstün kalitesi ile karşınıza çıkıyor.

Simit Sarayı Türk Kahvesi, 250 gr ve 100 gr olarak farklı ambalajlarda, keyif anlarını tatlandırmak isteyenler, sevdiklerine hem lezzetli hem de şık bir hediye vermek isteyenler için satışa sunuluyor.

Simit Sarayı’nın birbirinden farklı lezzetleriyle tanışmak ve size en yakın mağazayı öğrenmek için www.simitsarayi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT