Türk Moda Markalarının Buluşma Noktası Gate’le Gardrobunuzda Sonbahar Kış Rüzgarı Esiyor

Türk Moda Markalarının Buluşma Noktası Gate’le Gardrobunuzda Sonbahar Kış Rüzgarı Esiyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Türk Moda Markalarının Buluşma Noktası Gate’le Gardrobunuzda Sonbahar Kış Rüzgarı Esiyor

Tarihler: 06 Şubat 2017 Pazartesi ~ 06 Nisan 2017 Perşembe

Firma: GiziaGate

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2017 ~ Nis 6, 2017

Türkiye’nin en beğenilen ve takip edilen tasarımcılarının koleksiyonlarını aynı çatı altında satışa sunan ve bünyesine yepyeni markaları katarak büyüyen Gizia GATE, yaratıcı ve özgün tasarımları ile sizi heyecan verici bir alışveriş deneyimine davet ediyor.

Tasarım ve modanın İstanbul'daki ikmal noktası haline gelen GATE, moda severlere en iyi tasarım parçaları bu sezonda da bir çok yenilikle sunuyor.

40 yıldan bu yana Anadolu uygarlıklarının kültürel mirasını özgün mücevher ve obje tasarımları ile yorumlayan URART, özel tasarımlarıyla Gizia GATE’de satılmaya başladı. Fransız parfüm firması L’Alchimiste’in ülkemizden esinle­nerek ürettiği Fransız parfümlü URART mumlar, bir çok özel hazırlanmış koku seçenekleriyle ruhunuzu sarıp sarmalıyor.

Siyah renklerin yoğunlukta olduğu Nihan Peker’in Sonbahar kış koleksiyonu gardrobunuz mutlaka bulundurmanız gereken şık, klasik elbise, etek ve ceketlerden oluşuyor. Nihan Peker Gate’ de yeni ve özel alanında sunuluyor.

Bora Aksu’nun sonbahar kış koleksiyonu düşeslikten çiftlik hayatına uzanan yolculuğu anlatıyor; basitlik ve zenginliğin karşıtlığında folk-romantik bir his yaratıyor. Kalın el nakışlarının, zengin ve yoğun renklerin yanında pastel tonlarının kombinasyonu koleksiyon boyunca devam ediyor. Koyu kırmızılar, pembeler, fuşyalar ve patlıcan morları koleksiyona dramatik bir romantizm katıyor.

Gökay Gündoğdu’nun “güçlü kadın hikayeleri” mottosuyla hayat bulan T.A.G.G. sonbahar kış koleksiyonu dışı maskülen, detayları ise feminen kadını anlatıyor.

Özlem Süer “Women in Love” koleksiyonunda Japon ve Yunan kültürlerinden ilham alıyor. Japon kültüründeki “kusurlu güzellik” felsefesi “Wabi-Sabi” ile batıdaki Yunan güzellik anlayışına hakim olan asimetri, süreksizlik ve bitmemişlik duygusu birlikte harmanlanıyor. Crush etkili piliseler ve dokulu kumaşlardan ortaya çıkan gece kıyafetlerinde siyah ve pudra renklerinin yanı sıra vurgu rengi olarak kırmızı tercih ediliyor.

Belma Özdemir'in, hafiflik ve çokluk arasında dairesel denge olarak yorumladığı sonbahar kış koleksiyonu “Circular Lines”, gizemli organik formlarıyla ve geometrik çizgileriyle feminen bir sentez yaratıyor. Vücut hatlarından uzak bol dökümlülükler, soyut katmanlı kesikler, kontrast eklemeler ile maksi boy elbiseler feminenliği destekliyor. Koleksiyon, siyah, ekru, saks ve somon tonlardan oluşuyor.

Sonbahar kış koleksiyonunda gizli partilerin göz alıcı yaşamını yeniden yorumlayan Raisa & Vanessa 70’lerin parlak ve eğlenceli gece yaşantısına göndermeler yapıyor. Koleksiyonu modern ile gelenekselin arasında bir tasarım bakış açısıyla yorumluyor.

Mehtap Elaidi “Claim Your White”  koleksiyonunda kadının varlığını ve  gücünü, tarihe imza atan  kadınların tavrıyla harmanlayarak sunuyor.

Belma Özdemir'in, hafiflik ve çokluk arasında dairesel denge olarak yorumladığı sonbahar kış koleksiyonu “Circular Lines”, gizemli organik formlarıyla ve geometrik çizgileriyle feminen bir sentez yaratıyor. Vücut hatlarından uzak bol dökümlülükler, soyut katmanlı kesikler, kontrast eklemeler ile maksi boy elbiseler feminenliği destekliyor. Koleksiyon, siyah, ekru, saks ve somon tonlardan oluşuyor.

Erkan Demiroğlu 2016-17 kış koleksiyonu iğne oyalarından ilham alıyor. Gri, bordo ve kobalt mavi tonların hakim olduğu koleksiyonda, görkemli kış çiçekleri organik desenlerle buluşurken, yün, viskon gibi materyaller, flanel, krep, şifon türü kumaşlarda bazen tok, sabit, bazen akıcı ve uçuşan kontrast görünümler sunuyor.

Atelier Rebul ev kokuları koleksiyonunun yeni gözdesi Flower Fusion ve Tobacco Leaves mum ve çubuklu oda parfümünden oluşan yeni kokularıyla Gate’de. Flower Fusion, bir demet çiçek ve misk izlerini, Tobacco leaves, tütün yapraklarını, keskin paçuli ve bir tutam vanilyayla evinizde başka dünyaların kapılarını aralıyor.

Kaşmir kaban ve paltolar, deri etek, pantolon, ceket ve trençkotlar, yün ve kaşmir kaban ve bluzlar, ile kombinleyebileceğiniz Alessandra Zanaria şapkalar, Paola d'arcano, Gordana Dimitrijevic şık ayakkabı modelleri, Baldowski çizmeler, Serpui, Klauft çanta, cüzdan ve gözalıcı takılardan oluşan şık, elegan tasarım parçalar sizleri GATE’de bekliyor.

Sezonun en hit tasarım parçalarını bir arada görebileceğiniz Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki GIZIA GATE’de, en göz alıcı parçalar uluslararası mağazacılık standartlarında VIP bir servis hizmetiyle sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT