Türkiye’de İlk Kez Vegist’ten Kale Cips

Türkiye’de İlk Kez Vegist’ten Kale Cips

Alışveriş Alışveriş Rehberi Türkiye’de İlk Kez Vegist’ten Kale Cips

Tarihler: 22 Şubat 2017 Çarşamba ~ 22 Nisan 2017 Cumartesi

Firma: Vegist

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2017 ~ Nis 22, 2017

Sağlıklı beslenme bakış açısıyla The Vegist markasını yaratarak bitkisel kaynaklı gıda üretimine de giren Gedik Sağlık, the Vegist markalı Kale Cipsler ile tüketiciye sağlıklı ve besin değeri yüksek atıştırmalıklar sunuyor.

The Vegist Kale cipsleri yüksek besin değeri, bütünsel sağlık ve yaşam tarzına dayalı %100 doğal bitki bazlı katkısız sağlıklı atıştırmalıklar olarak ön plana çıkıyor.

Kale Nedir?

Kale, bugün bildiğimiz gibi 2000 yıl önce Akdeniz bölgesinde ilk kez yetiştirildi. Roma İmparatorluğu zamanında ve Avrupa'nın ortaçağ döneminde 5. ve 15. yüzyıllar boyunca Avrupa'nın yiyecek arzında önemli bir rol oynamıştır. Avrupalı sömürgecilerin 1600'larda Kuzey Amerika'ya ilk Kale getirdiğine inanılıyor ve Rus tüccarlarının bu sebzeyi bir asır sonra Kanada'ya getirdikleri düşünülüyor. Kale bitkisinin yararları...

Kale bitkisinin 100 gramında 30 kalori olması ve hiç yağ içermemesi diyet yapanlarının vazgeçemediği sebzeler arasında yer almasını sağlıyor. Vitamin, lif ve protein açısından oldukça zengin olan kale bitkisinin yararları oldukça fazla.Sütten daha çok kalsiyum içerdiğini belirten uzmanlar kale bitkisinin demir yönünden de zengin olduğunun altını çiziyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT