Türkiye’nin İlk Ayakkabı Orkestrası Galatasay Meydanı’nda

Alışveriş Alışveriş Rehberi Türkiye’nin İlk Ayakkabı Orkestrası Galatasay Meydanı’nda

Tarihler: 23 Haziran 2012 Cumartesi ~ 23 Haziran 2012 Cumartesi

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2012 ~ Haz 23, 2012

Shopping Fest coşkusunu tüm canlılığı, enerjisi ve renkleriyle yaşatan FLO, 23 Haziran Cumartesi günü Galatasay Meydanı’nda unutulmaz bir performansa daha ev sahipliği yapacak.

Ritmpark Performans Atölyesi’nin ritm performasında, ayakkabılar müzik aleti olacak. Farklı özellikteki ayakkabılardan çıkan muhteşem seslere şahit olacağınız 16:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecek bu muhteşem performansı kaçırmak istemeyeceksiniz.

Türkiye’nin ilk ayakkabı orkestrasını izleme fırsatını yakalayanlar hem sıra dışı bir performans izleyecek hem de eğlenceli dakikalar yaşayacaklar.

Yine aynı gün 12:00-22:00 saatleri arasında, İstiklal FLO mağazasından 100 TL ve üzeri alışverişler yapanlar Shopping Fest hatırası olarak karikatürlerini yaptırabilecekler.

Bu muhteşem festival boyunca sürecek olan FLO ve Polaris’in özel indirim kampanyasında; bir ürün alan herkes, ikinci ürüne yüzde 50 indirimli sahip olacak. Shopping Fest boyunca FLO ve Polaris mağazalarında hem indirimli hem de kaliteli alışveriş yapmak mümkün.

Moda, kalite ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO ve Polaris’in yeni sezona damgasını vuran birbirinden şık ve rahat çeşitleri arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT