Tüyden Hafif Saf İpek Yorganlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tüyden Hafif Saf İpek Yorganlar

Tarihler: 14 Kasım 2013 Perşembe ~ 14 Ocak 2014 Salı

Firma: Silk Cashmere

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2013 ~ Oca 14, 2014

Çarşafınız, geceliğiniz, sabahlığınız saf ipekken yorganınız niye olmasın? Derin ve rahat bir uyku için Silk&Cashmere tarafından saf ipekten üretilen yorganlar antialerjik ve antibakteriyel... Cilde keyif veren uzun iplikli ipek elyaftan hazırlanan yorganlar, çamaşır makinesinde de rahatlıkla yıkanabiliyor. Tüm Silk&Cashmere ürünlerinde olduğu gibi ısıyı regüle eden, kış için ideal yorganlar terletmezken vücut ısısını dengeleyerek huzurlu bir uykunun garantisini veriyor. Bu özellikleri yaz aylarında kullanım için de olanak tanıyan yorganlar uygulanan teknolojisi, normal yorganlara göre daha hafif yapısı ile sizi şaşırtacak.

Farklı bir hediye alternatifi, çeyiz için özel bir parça olan bu yorganlar, mağazaların yanı sıra diğer Silk&Cashmere ürünleri gibi online olarak da satın alınabilirken, cildi diri ve genç tuttuğu bilimsel olarak kanıtlanan ipek yorganlarla gece de sizi sarmalayacak.

www.silkcashmere.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT