Twist’in Özgün Yorumuyla Serin Sezona Sıcak Bir Başlangıç

Twist’in Özgün Yorumuyla Serin Sezona Sıcak Bir Başlangıç

Alışveriş Alışveriş Rehberi Twist’in Özgün Yorumuyla Serin Sezona Sıcak Bir Başlangıç

Tarihler: 19 Eylül 2016 Pazartesi ~ 19 Kasım 2016 Cumartesi

Firma: Twist

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2016 ~ Kas 19, 2016

2016-17 Sonbahar-Kış koleksiyonunda sokağın yüksek enerjisinden ilham alan Twist, yükselen sezon trendlerini kendine has özgün detaylarla yorumlayarak kalabalıklardan sıyrılıyor. Işıltılı ve vintage siluetleriyle cool bir tavır sunan Twist, şehir hayatının dinamizmini gardıroplara taşıyor!

Sokağın yüksek enerjisinden ilham alarak tasarlanan yün ekoseli oduncu gömlekleri, sloganlı tshirtler, peluş kürkler, oxford ve slip on ayakkabılar, atkı ve bereler; bu sezon yükselişe geçen trok, zincir veya esprili rozetlerle detaylanan sırt çantalarıyla tamamlanarak, şehir hayatının dinamizmine uyum sağlıyor.

Havaların serinlemesiyle altın çağını yaşayan denim, sadece pantolonda değil, payet işlemeli veya kuşgözü detaylı ceket, deri veya püskül detaylı etek ve elbiseler, yıkama efektli denim etek ve ceket takım gibi farklı formlar ve dikkat çekici detaylarla buluşarak bohem stili destekliyor.

Sıradışı detaylarla geçmiş ve geleceğin harmanlandığı koleksiyonda gotik ve grunge tarzlar, şehirli bir tavırla yorumlanıyor. Yıldız baskılı kırmızı saten pantolon ve ceket, oversize kürk, turuncu kürk yaka detaylı leopar kaban ve haki parka, devore blazer ceket ve flare pantolon takım gibi koleksiyondaki parçalar, cesur seçimleriyle fark yaratan Twisterların yıldız görünümlerini destekliyor.

Metal Çağı temasının öne çıkan parçaları metalik tonlarda pantolon ve ceketler, pliseli etekler ve kadife takımlar ise cesur ve çarpıcı stiliyle dikkat çeken Twister’ların radarında! Aksesuarlarda ise metal pırıltılar, tabanlı oxford ayakkabı ve payetli clutchlarda kullanılıyor.

Doğa ve çiçek desenli yırtmaçlı maxi elbiseler, deri ceketler, zımba detaylı denim yelekler ve puffer montlarla canlanan siluetler romantik tarz ile güçlü dokuları bir araya getiriyor.

Taş rengi-limon sarısı, bordo-ekru, yanık turuncu-camel, zeytin yeşili-haki ve gül kurusu-gri gibi renk kombinasyonlarına sıkça rastlanan koleksiyonda ışıltılı görünümleri tamamlayan parlak ve büyük payet işlemeli kimono, ceket, mont ve parkalar, hem maskülen hem de feminen formlara kolaylıkla uyum sağlıyor.

Western etkisi özellikle bilekte ve bilek üzerinde biten metal detaylı botlar ve püsküllü çantalarda yepyeni görünümler kazanıyor.

Aksesuar koleksiyonunda öne çıkan mat siyah metaller, asimetrik küpeler ve vücuda giyilen zincir kolyeler gotik ve romantik çağrışımlar yaparken, sezonun yükselen yıldızı “choker” adı verilen tasma kolyeler hakimiyet derecesini giderek arttırıyor.

Twist’in özgün, trendy ve şehrin dinamizmini taşıyan tasarımlarından oluşan 2016-17 Sonbahar-Kış koleksiyonunu keşfetmek için Twist mağazalarına veya www.twist.com.tr’de online alışverişe davetlisiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT